Kuzey Irak'ta 2 terörist etkisiz hale getirildi

HABER MASASI
Abone Ol

Pençe Harekatı kapsamında Kuzey Irak'a hava operasyonları devam ediyor. Avaşin-Basyan bölgesine düzenlenen hava harekatıyla 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'tarafından yapılan açıklamada Pençe Harekatı kapsamında Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında 2 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Pençe Harekatı'nda 3 terörist daha etkisiz hale getirildi
Gündem

Kandil'e hava harekatı düzenlendi: Hedefler bir bir vuruluyor
Gündem

MSB'nin twitterhesabından da yapılan açıklamada "Pençe Harekâtı ile koordineli olarak, Irak kuzeyi Avaşin-Basyan bölgesine düzenlenen hava harekâtıyla PKK bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak ve sığınak olarak kullanılan hedefler vuruldu, 2 terörist daha etkisiz hale getirildi" denildi.

Pençe Harekatı'nda 29. gün: PKK'ya ait silah ve yaşam malzemesi ele geçirildi
Gündem

Pençe Harekâtı ile koordineli olarak, Irak kuzeyi Avaşin-Basyan bölgesine düzenlenen hava harekâtıyla PKK bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak ve sığınak olarak kullanılan hedefler vuruldu, 2 terörist daha etkisiz hale getirildi. #MSB #TSK #PençeHarekatı pic.twitter.com/gR0VVoyNrv

"Pençe Harekatı biz bayram yaparken de devam ediyordu, şimdi de devam ediyor"
GZT'nin fenomen programı Güvenli Bölge, İsmail Halis ve Mete Yarar'ın sunumuyla GZT sosyal medya hesaplarında evinize konuk oldu. Türkiye'nin Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK yuvalarına yönelik başlattığı ve 'Pençe' adını verdiği harekat kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri havadan ve karadan operasyonlarını sürdürüyor.

Güvenli Bölge'de bu hafta Kudüs'te gerçekleşen İsrail, ABD ve Rusya arasındaki Suriye konulu üçlü zirve, Doğu Akdeniz'deki gerilim masaya yatırılırken, Mete Yarar başarılarla dolu geçen Pençe Harekatı'nın da devam ettiğini hatırlattı. Operasyonla ilgili çarpıcı detaylar paylaşıldı.

Programın tamamını izlemek için lütfen tıklayın. YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın.