Leyla'nın ölümünün ardındaki sır perdesi aralandı!

MÜGE VARDAR
Abone Ol

Türkiye'yi sarsan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümün sır perdesi aralandı!

Türkiye'yi gözyaşlarına boğan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümünün ardındaki sır perdesi aralandı.

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan zanlı, cezaevine nakledilmişti. Müge Anlı, Leyla Aydemir cinayeti konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ölüm nedeni belli oldu!

Leyla Aydemir'in cesedi, kaybolduktan 18 gün sonra köye 2 kilometre mesafede, kent merkezine giden yolun yakınında, akarsu kenarındaki ağaçların arasında bulunmuştu. Vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmayan Aydemir'in cenazesi Bezirhane köyünde defnedilmişti. Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 14 Temmuz'da gözaltına alınan 4 şüpheliden biri "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklanmıştı. Küçük kızın otopsi raporu sonucunda açlıktan öldüğü ortaya çıktı. Yaklaşık 10 gün boyunca aç kaldığı söylenen Leyla Aydemir'in zanlısı, amcasının oğlu çıktı.

Türkiye'yi sarsan seri katili girdiği yanlış ev ele verdi!
Hayat

Yanıt bekleyen sorular var!

Türkiye'yi sarsan üç yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümünde, hala yanıt bekleyen sorular var. Köy halkı ve Leyla'nın ailesi, hala cinayetin amca oğlu tarafından işlendiğine inanmıyor. Anlı ve ekibi, olayı çözmek için araştırmaya devam ediyor.