Merakla beklenen Apple TV tanıtıldı, detaylar haberimizde!

YUNUS EMRE ŞAHİN
Abone Ol

Uzun süredir konuşulan ve merakla beklenen ücretli platform Apple TV tanıtıldı. Ayrıntılar haberimizde:

Apple'ın merakla beklenen yeni ücretli platformu az önce tanıtıldı. İsmi Apple TV. Toplamda 150'den fazla kaynaktan verileri çekip tek bir platform üzerinde gösterebiliyor. Favoridizi ve filmler elbette var. Netflix'teki gibi gelişmiş bir yapay zekâ sistemi var ve izlenen içeriklere göre yeniiçerikleri size önerebiliyor. Tüm içerikler tek pakette sunuluyor. Dizi ve filmlere ek olarak televizyonkanalları da var.

Üstteki kategoriler üzerinden detaylara erişilebiliyor. Fakat bu noktada arayüzün Netflix'leçokbenzer olması dikkat çekici. Listeye ekleme ve çıkarma gibi seçenekler de var elbette. Filmler ve içerikler arasında geçerken kısa süreli videolar izlenebiliyor.

Televizyon kanalları da aslında bu sisteme dahil olarak sunuluyor.

1 ay ücretsiz test edilebiliyor

Apple TV ilk ay ücretsiz. Böylece uygulamayı bir ay para ödemeden kullanmak mümkün. Ayrıca, ultra yüksek çözünürlük (4K desteği) sunuluyor. Bu da önemli. Ayrıca Apple TV uygulaması Mac OS'lara ve televizyonlara da getiriyor. Yeni servis, şu anda 10 farklı ülkede kullanılabiliyor. Fakat dünya çapında 100'den fazla ülkeye bu hizmetin sunulacağı söyleniyor. Bu arada, verilerin hiçbir şekilde üçüncü parti şirketlerle paylaşılmadığı da özellikle belirtiliyor.