Merkel korkutmaya başladı: Üç haftada üçüncü kez titredi

HABER MASASI
Abone Ol

Son dönemlerde sürekli titrerken kameralara yakalanan Almanya Başbakanı Merkel, bu defa görenleri ciddi anlamda korkutmaya başladı. Çünkü Merkel, üç hafta içinde tam üç defa titrerken görüntülendi.

Merkel bu kez görenleri ciddi anlamda korkuttu. Son zamanlarda 'Sağlık sorunu mu var?' sorusuyla tartışmalara konu olan Merkel, sürekli titrerken kameralara yansıyordu.

Aynısı tekrar yaşandı. Ama bu defa durum daha korkutucu çünkü; bu Merkel'in üç hafta içinde kaydedilen üçüncü titremesi...

Merkel 3. kez titreme nöbeti geçirdi
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Finlandiya Başbakanı'nı ağırladı. Merkel tören sırasında yine titreme nöbeti geçirdi. Almanya Başbakanı'nın haftalar içerisinde üçüncü kez titreme nöbeti geçirdiği sırada böyle görüntülendi.

Finlandiya Başbakanı Antti Rinne'yi resmi karşılama töreninde Almanya Başbakanı Angela Merkel, titrerken üçüncü kez görüntülendi. Daha önce kameralar karşısındaiki kez titrerken görüntülenen Merkel sağlık durumuyla ilgili kaygılara "İyiyim" yanıtını vermişti.

'Merkel hasta mı?' sorusunu şansölye kendi cevapladı
Gündem

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Finlandiya Başbakanı Antti Rinne'yi resmi karşılama töreninde...

Angela Merkel yine titredi
Almanya Başbakanı Merkel'i geçen hafta Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelensky'yi karşılama töreninde birden titreme sarmıştı. Tüm yüzü beyazlaşan Merkel, düşmemek için adeta mücadele etmişti. Aynı titreme nöbeti kısa bir süreliğine yine yaşandı. Başbakan Merkel, Bellevue Sarayı'nda düzenlenen yeni Adalet Bakanı Christine Lambrecht'in mazbata töreninde yine nöbeti tuttu.

Ne olmuştu?

Almanya Başbakanı Merkel, 18 Haziran'da Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile askeri tören sırasında titreme nöbeti geçirirken ilk kez görüntülenmişti. Merkel sonrasında yaptığı açıklamada susuzluk nedeniyle titrediğini ve iyi olduğunu ifade etmişti. Olayın ardından Merkel 27 Haziran'da Cumhurbaşkanlığına ait Bellevue Sarayı'nda düzenlenen yeni Adalet Bakanı Christine Lambrecht'in mazbata töreninde ikinci kez titreme nöbeti geçirmişti. Doktorlar, Merkel'in yoğun baskı altında olduğu bu nedenle titreme nöbeti geçirdiğini öne sürmüştü.

Almanya Başbakanı Merkel'in titremesinin ardında ne var?
Gündem

Merkel'in törendeki görüntüleri herkesi korkuttu
Ukrayna'da bulunan Merkel'in, resmi marşların okunduğu sırada şiddetli şekilde titrediği görüldü. Merkel'in fenalaşmasının sebebi olarak ise sert hava değişimi gösterildi. Berlin'den Kiev'e geçen Merkel'in ciddi bir su kaybı yaşadığı, 3 bardak su içtikten sonra tekrar kendine geldiği aktarıldı.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, yeni seçilen Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşmek üzere Ukrayna'ya gitmişti...