Meryem Tahnal'ı kim öldürdü? Müge Anlı, Palu Ailesi'nin sırrını çözüyor

ÖMER FURKAN ÇINAR
Abone Ol

Tüm Türkiye'nin vicdanını sızlatan dehşet verici olayların yaşandığı Palu Aile'sinin akıbeti belli oluyor. 9 Ocak saat 10.00'da Atv ekranlarında canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Palu Aile'sinde yaşanan akıl almaz olaylar bugün gün yüzüne çıkıyor.

Kayıp kızını bulmak için Atv'de yayınlanan MügeAnlı'nın programına başvuran fakat daha sonrasında gasp, çocuk istismarı ve cinayet gibi birçok suçun olduğu iddiasıyla tartışılan Palu Ailesi, Türkiye'nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Kocaeli Körfez Başsavcılığı canlı yayında gözaltı işlemi uyguluyor.

Palu Ailesi canlı yayında göz altına alınıyor

Türkiye Palu Ailesi canlı yayında gözaltına alındı. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri canlı yayında Palu Ailesi'ni emniyete götürdü. 'Cinci' diye bilinen ailenin eniştesi Tuncer Ustael, baskın anlarını katıldığı canlı yayında izledi. Aile üyelerine gözaltı yapıldığı bildirildi.

9 Ocak Müge Anlı ile Tatlı Sert programı canlı yayınından.

Palu ailesi olayında yeni gelişme: Kemik bulundu
Hayat

'Cinci Hoca' olarak bilinen Tuncer Ustael hakkındaki iddialar kan dondurmaya devam ederken Müge Anlı'dan herkesin merak ettiği sorunun cevabı geldi. Müge Anlı yaptığı açıklamada şunları anlattı:

"Şunu belirteyim herkesin ortak görüşü bu dosya nasıl kalmış. Dediğim gibi orada,burada, şurada özellikle farklı illerde farklı suçlar olunca bu dosyaların bir araya gelmesi gerçekten güçleşiyor. Yani aklı başında birinin çıkıp aile içinde, bakın şuda şöyle şuda böyle felan demesi lazımdı. Fakat izledik aileyi herkes birbiri ardından benzer şeyler söylediği için toplu bir hezeyan içindeler dün hocamın da ifade ettiği şekliyle.

O toplu hezeyan içinde kimse çıkıpta doğruları söylemek için birleşememiş. Ama bu yayına bağlanan izleyicilerin iddiaları, bu dosyanın işte yeniden tam teşekküllü olarak açılmasına fırsat tanıdı. Zaman aşımı da yok o anlamda gayet mutluyuz."

Görgü tanıkları ifadelerini aktarıyor

Palu ailesinin korku evinde yaşadıklarını anlatan kadının şaşırtan açıklamaları
Sabah kuşağının en sevilen programlarından biri olan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında günlerdir akılları kurcalayan bir aileden bahsediliyor. Aileyi tanıyanların verdiği ifadeler ise kan dondurmaya devam ediyor. Palu ailesinin damadı olan ve kendisini 'cinci hoca' olarak tanıtan Tuncer Ustael'e yıllar evvel bir yakının tavsiyesiyle gittiğini belirten bir kadın, canlı yayına bağlanarak evde garip sesler duyduğunu, çok korktuğunu ve o gün yaşadıklarını hala unutamadığını aktardı.