Mesut Yılmaz'ın oğlu hayatını kaybetti

ABDÜLKERİM ARSLAN
Abone Ol

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Evinde ölü bulunan Yılmaz'ın intihar ettiği iddia edildi.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Yılmaz'ın silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

İçişleri Bakanı Soylu'dan açıklama

TBMM Genel Kurulunda devam eden bütçe görüşmeleri sırasında söz alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefat haberini saat 09.00'da aldıklarını bildirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

Soylu, İstanbul Valisi ve Emniyet Müdürüyle temas kurduklarını, olay yerine intikallerini sağladıklarını söyledi.

Mesut Yılmaz'ın Amerika'dan döndüğünü ve uçakta olduğunu belirten Soylu, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın amcalarıyla temas kurduklarını belirterek, "Olayla ilgili, arkadaşlarımızın olay yeri inceleme çalışmaları sürüyor. Yılmaz ailesi ve özellikle Mesut Yılmaz'ı sevenlere başsağlığı diliyorum Allah rahmet eylesin." dedi.

Yavuz Yılmaz'ın korumalarının verdiği ilk ifade ortaya çıktı
Gündem

Bu arada, TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ile yerlerinden söz alan AK Parti, CHP, HDP ve MHP grup başkanvekilleri de başsağlığı dileklerini iletti.

Yavuz Yılmaz kimdir?

3 kez Başbakanlık yapan Mesut Yılmaz'ın oğlu olan Yavuz Yılmaz 1979 yılında doğmuştur. 7 Haziran 2015'teki genel seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçen Yılmaz, hiçbir zaman aday olmamıştır.

Devlet Sanatçısını 18 yaşındaki oğlu öldürdü
Gündem

'Türk tarihinin atası' Kazakistan bağımsızlığının 26. yılını kutluyor
Gündem