Netflix yapımı John Wick ile tanışın: Polar

ÖMER FURKAN ÇINAR
Abone Ol

Hannibal rolüyle akıllara kazanan Mads Mikkelsen’in başrolünde bulunduğu Netflix yapımı Polar filminden ilk fragman paylaşıldı. Emekli bir suikastçının yeniden göreve dönmesini konu alan film hikayesi itibariyle John Wick filmlerini hatırlatıyor. İşte Netflix yapımı Polar filminin ilk fragmanı...

Yönetmenliğini Jonas Akerlund'un yaptığı Netflix yapımı Polar filminin başrolünde Hannibal karakteriyle özdeşleşmiş bir isim Mads Mikkelsen yer alıyor.

Altın Küre'de elde edilen başarı Netflix'e yaradı
Hayat

Emekli bir suiskastçının mesleğe yeniden dönmesini konu alan film, yapısı ve hikayesinin benzerliği ile John Wick'e benzetiliyor. Bazı kullanıcılar sosyal medya üzerinden ''Netflix adete kendi John Wick filmini çekiyor'' eleştirisinde bulunuyor. Esasen aynı isimli 2012 tarihli internet çizgi romanından uyarlama olan Polar, birçok suikastçı filminin temel aldığı konuyu işliyor.

İşte Polar filminin fragmanı


Netflix yapımı Polar filminin konusu

Emekliliğinin tadını çıkaran Kara Kayser’in ölümü, eski patronuna ve onun altında çalışanlara daha çok fayda sağlıyor. Emekliliğinde ölen ajanın 8 milyon dolarının şirkete dönmesi, Kara Kayser’in kellesine biçilmiş bir servet anlamına geliyor. Ancak şirketin karşısına aldığı suikastçı herhangi biri değil, dünyanın en iyisi olunca işler değişiyor. Onu öldürmek için peşine düşen sayısız suikastçıyı atlatmak zorunda olan Kara Kayser, oldukça kanlı ve aksiyon dolu son bir maceraya atılıyor. Film 25 Ocak‘ta Netflix Türkiye kütüphanesindeki yerini alacak.

İnternet dizi/film platformlarının altın küre karnesi: Netflix sildi süpürdü
Hayat

Teknolojinin sinemaya nasıl entegre olduğunu merak ediyor, dijital yayın platformları hakkında geniş bilgilere sahip olmak istiyorsanız sizi böyle alalım👇