Nokia 3310 satışa çıktı!

YUNUS EMRE ŞAHİN
Abone Ol

Nokia'nın Barselona'da tanıttığı yeni 3310 modeli 49 euro'dan satışa sunuldu. Telefon beklenenden çok daha büyük bir ilgiyle karşı karşıya.

26 Şubat ile 2 Mart arasında Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi, birçok yeni ürüne ev sahipliği yaptı. Özellikle iletişim teknolojileri kapsamında yeni nesil akıllı telefonlar, güncellenen tabletler ve akıllı cihazlar fuarda en çok ilgi görenler arasında yer aldı.
GZT.com Teknoloji Servisi olarak yerinde takip ettiğimiz MWC 2017'de Nokia standı da katılımcılar tarafından asla boş bırakılmadı. Hakların HMD Global'e satılmasıyla birlikte yeni akıllı telefonlar üretme konusunda hareketlenmeye başlayan Finlandiyalı şirket, 17 yıllık efsanesi 3310'u tekrardan tanıttı.
MWC 2017: Nokia 3310 ön incelemesi
Hollandalı e-ticaret şirketi Belsimpel tarafından 49 euro fiyat etiketiyle ön siparişe açılan Nokia 3310, beklenenden daha çok ilgi gördü. Şimdilik telefonun satışa çıkacağı tarihe dair net bir açıklama olmasa da, cihazların kısa süre içinde sahiplerine ulaştırılacağı bilgisi veriliyor. Carphone Warehouse isimli perakende satıcısı, yaptığı açıklamada yeni 3310 için talebin hayli fazla olduğu ifade etti.
0. Nokia 3310 büyük ilgi görüyor!
Bir diğer araştırmaya göre Nokia markasına olan ilgi özellikle son dönemlerde %797 oranında artmış durumda. Bunun asıl sebebi model çeşitliliğinin her geçen gün daha da artıyor olması. Kısa süre içinde yakalanan bu başarı, Nokia'nın tekrardan "akıllı telefon" pazarına dönüşü için yeni bir heyecan uyandırıyor.