O Ses Türkiye'de hangi yarışmacılar finale çıktı?

ÖMER FURKAN ÇINAR
Abone Ol

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında dün gece yarı final heyecanı yaşandı. Bu yıl 8.si düzenlenen yarışmanın finalinde yarışacak isimler belli oldu. Hangi jüri üyesi ne kadar yarışmacıyı final etabına götürebilmeyi başardı? Hangi yarışmacılar finalde yer alacak? O Ses Türkiye final bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde...

Türkiye'nin en sevilen yarışma programlarından O Ses Türkiye'de dün gece yarı final heyecanı yaşandı. Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı gecede birbirinden başarılı yarışmacılar elenirken, finale kalan yarışmacılar da belli oldu.

O Ses Türkiye jüri ekibine bu sene dahil olan 2 isim; Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan.

O Ses Türkiye'de hangi jürinin yarışmacıları finale kaldı

Bu yıl ilk kez jüri üyesi olarak O Ses Türkiye yarışmasına katılan Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'ın takımında sürpriz gelişmeler yaşandı. Programa katılımıyla büyük bir fark ortaya çıkaran Beyaz, finale tam 3 yarışmacı göndererek ilk sezonuna göre büyük bir başarıya imza attı. SedaSayan ise finale yarışmacı gönderemedi.

İşte O Ses Türkiye'de finale kalmayı başaran yarışmacılar

BeyazıtÖztürk; Gülce Kahtalı, Barış ve Baran Solar, Umut Kaç

Murat Boz; Bartu Gürhan, Ferhat Üngür

Hadise; Anıl Şimşek

SedaSayan; Hiç bir yarışmacısını finale taşıyamadı

Beyazıt Öztürk'ün takımında bulunan Umut Kaç finalin en güçlü adayı olarak göz çarpıyor

Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının sunuculuğunu ve yapımcılığını üstleniyor.

O Ses Türkiye Final bölümü ne zaman yayınlanacak?

TV 8'de yayınlanan AcunIlıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye yarışmasının finali için geri sayım başladı. Yarışmayı takip eden seyirciler ‘O Ses Türkiye final ne zaman, saat kaçta' sorusuna yanıt arıyor. Dün yayınlanan yarı final bölümünde finalistlerin belli olmasının ardından final heyecanı başladı. O Ses Türkiye final bölümü 28 Ocak Pazar saat 20:00’da başlayacak.