O Ses Türkiye'yi artık Acun Ilıcalı sunmayacak mı?
BÜŞRA ŞERBETÇİ
Abone Ol
Son bölümde sunucu olarak Jess Molho'yu karşısında gören jüri üyeleri ve izleyiciler şok oldu.
O Ses Türkiye yeni bölümde Acun'un yerine neden Jess Molho sunuculuk yaptı. jess Molho sürpriz yaparak O Ses Türkiye Yarışmasını kendisinin sunacağın açıkladı. Seyircilere ve jüriye memnun olmadınız mı sorusunu yönelten Jess Molho, Acun Ilıcalı'nın bir süre programa katılmayacağını açıkladı.
O Ses Türkiye 26 Ocak yeni bölümde büyük bir sürpriz yaşandı. Programı izleyen herkes Acun Ilıcalı'yı beklerken programı sunmak için Jess Molho sahneye çıktı. Jess'i görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Herkesin şaşırdığını gören jess bir açıklama yaptı ve O Ses Türkiye yarışma programını kendisinin sunacağını söyledi. Jess seyircilerin ve jüri üyelerinin tepkisini ölçmek için "yoksa memnun olmadınız mı" diye sordu.
0. Acun'un yerine Molho
Jess açıklamalarına devam ederek "Bildiğiniz gibi 21 Ocak Cumartesi gününden itibaren Survivor 2017 başlamıştır. Acun Ilıcalı vaktinin büyük bölümünü Dominik'te survivor çekimlerinde geçirdiği için artık O Ses Türkiye çekimlerine katılamayacağını bildirmiştir. Buradan programı izleyenlere sayın Acun Bey'in de selamı var ben de buradan kendisine selam yolluyorum" dedi.
0. Jüri üyeleri için beklenen bir kararmış
www.milliyet.com.tr
Jüri üyelerin biran şaşkınlık yaşasada Jess'in O Ses Türkiye yarışmasını sunmasının sürpriz olmadığını söylediler. Jess daha önce de O Ses Çocuklar yarışmasını sunmuş ve başarılı sunuş şekli ile de izleyenlerden tam not almıştı.