Oto galeriye silahlı saldırı: 8 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

HABER MASASI
Abone Ol

Niğde’de bir oto galeriye silahlı saldırı düzenlendi. O esnada 8 yaşındaki bir çocuk ağır yaralandı.Kimliği tespit edilen olayın faili ve bağlantılı 4 şüpheli gözaltına alındı.

Niğde Merkez Şahsüleyman Mahallesi'ndeki bir oto galeriye gelen kimliği belirsiz şüpheli, tabancayla iş yerine ateş açtı.

Niğde

Saldırıda iş yeri sahibinin arkadaşının oğlu M.E.A. (8) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralanan M.E.A, ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Niğde

Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada, olayın şüphelisi olarak tespit edilen 4 kişinin Niğde ve Adana Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandığı bildirildi.