Oyuna sinirlenip monitöre kafa attı: Hayatı karardı!

HABER MASASI
Abone Ol

League of Legends oynarken sinirlenmeyen oyuncu yoktur herhalde. Fakat bu arkadaşımız sinirlenme olayını biraz abartmış sanki.

League of Legends online oyun dünyasında oldukça popüler ve eSpor bazında baktığımızda da çok önemli bir sektör haline geldi. Ancak bazı oyuncular işin ciddilik boyutunu biraz fazla abartıyorlar. Bu duruma gelen son örnek ise Çin'den.

Çin'de online oyun oynayan birçok oyuncu internet kafelerdeki bilgisayarlar donanımsal olarak daha iyi olduğu için ve internet hızı evlerdeki internet hızlarından daha iyi olduğu için çoğu zaman internet kafelerde oyun oynayarak vakit geçiriyorlar. Yine bir arkadaş grubu League Of Legends oynarken olaylar gelişmiş ve üst üste kaybeden takımdan bir çocuk arkadaşlarına çok fazla sinirlenince o gazla monitöre kafa atmış.



Kafası ilginç bir şekilde monitörün içine sıkışan çocuğun kafasında irili ufaklı kesikler oluşmuş ve bir süre kafası monitörden çıkartılamamış. Daha sonra internet kafe çalışanlarının yardımı ile kafası monitörün içinden çıkarılmış.