PlayStation 5 ne zaman karşımıza çıkacak?

NAZİF MENTEŞ
Abone Ol

PlayStation 4 ve Xbox One'ın çıkışları üzerinden çok vakit geçmeden karşılaştığımız PS4 e Xbox One X'in gelişleri çok uzun sürmediğinden birçok insanın kafasında "sırada ne var?" sorusu belirdi...

2018 yılının ilk günleri geride kalırken "yeni nesil" olarak ifade edilen insan topluluğunun en büyük eğlencelerinden biri "oyun oynamak" olarak tanımlanabilir. Özellikle konsol bazlı olarak ilerleyen oyun sektöründe çok sayıda oyuncunun bulunduğu söylenebilirken 70 milyonun üzerinde PlayStation 4 çıktığı açıklanmıştı. PlayStation'ın PS4 ve PS4Pro ile bu rakamlara ulaşmayı başardığı günlerde Xbox One hatta Nintendo da çeşitli ürünleriyle piyasada kendilerine yer bulma çalışmalarını sürdürüyor.

60 TL değerindeki 5 Apple ürünü kısa süreliğine ücretsiz!
Teknoloji

Klonlanmış sığırların torunları dünyaya geldi!
Teknoloji

PlayStation 5'in ne zaman çıkacağına dair tahminler çeşitleniyor...

PlayStation 5 ne zaman gelecek?

Tüm bu bilgiler üzerine IDC araştırma firmasının oyunlar ve sanal gerçeklik/artırılmış gerçeklik teknolojileri üzerine çalışmalarda bulunan yöneticisi Lewis Ward, GamingBolt sitesine yaptığı açıklamada konsollara dair öngörülerini paylaştı. Ward'un analizlerine göre PlayStation 5 ve yeni Xbox konsolu 2021 yılında piyasaya çıkacak. Ayrıca, PlayStation 4 sisteminin 2019 yılı itibarıyla 100 milyon satış rakamlarına ulaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

LA Noire oyun incelemesi
L.A Noire oyucularını 2. Dünya Savaşı'nın sonrasına, Amerika'nın Los Angeles eyaletine götüren oldukça ilgi çekici ve heyecan dozu yüksek bir oyun. 1947 yılının başlarında geçen oyunun hem ana hikayesi hem de kendine ait dünyasında 2. Dünya Savaşı'na ait çok sayıda iz bulmak mümkün. Oyunda Los Angeles Polis Departmanı'nda bir polis memuru olan Cole Phelps'i yönetiyoruz. Hikayenin başında sıradan bir destek birimi olan Cole, çözdüğü olaylar ile basamakları yavaş yavaş yükselmeye başlıyor. Cole ile bir yandan karşılaştığı olayları, cinayetleri çözmeye çalışırken diğer taraftan ise karakterin geçmişi hakkındaki sis perdesini aralamaya başlıyoruz. Bölümler arasında gördüğümüz bu geri dönüşler, karakterimizin geçmişine dair çok sayıda soru işaretini giderdiği gibi kişiliği hakkında da bize bilgiler vermeyi başarıyor. Geleneğini bozmayan Rockstar Games, Team Bondi'ye emanet ettiği L.A. Noire'de şahane bir işe imza atmış demek mümkün. PlayStation 4 platformu açısından incelediğimiz oyunun çok sayıda özelliği bizleri oyun hakkında olumlu konuşmak konusunda itikliyor dememiz mümkün.

İşte tüm detayları ve bütün içeriğiyle sizler için hazırladığımız L.A Noire incelemesi…