"Popstar 2018" dün akşam başladı. Salih Zülüfoğlu, Devlerin Aşkı şarkısıyla geceye damga vurdu

ELİF YARAR
Abone Ol

Yeniden başlayan Popstar 2018'in ilk bölümünde Devlerin Aşkı şarkısını seslendiren

Edirneli yarışmacı Salih Zülüfoğlu performansıyla herkesi büyüledi.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Osmantan Erkır'ın üstlendiği, jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Deniz Seki, Can Bonomo ve Armağan Çağlayan'ın oturduğu Popstar 2018, ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Canlı yayınlanan yarışma sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi.

Salih Zülüfoğlu geceye damgasını vurdu

Popstar 2018'in ilk hafta birincisi seçlien Edirneli Salih Zülüfoğlu, Devlerin Aşkı şarkısıyla sahnede adeta devleşti. Zülüfoğlu, sesiyle tüm jüriyi ve izleyenleri büyüledi. 23 yaşında evli ve bir çocuk babası Edirneli Salih Zülüfoğlu, 4 jüri üyesinden 100 tam puan alarak haftanın birincisi seçildi.

Salih Zülüfoğlu

Bülent Ersoy'dan tam puan

Ersoy, Zülüfoğlu’nu şarkısından sonra dakikalarca övdü, "Bu iş bu kadar olur. Geçmiş olsun evladım. Muhteşem. Bir icra bu kadar güzel olur. Sizi tebrik ediyorum. Yalnız düzgün okumakla kalmadınız efendim. Artistliğinizi de koydunuz. Tam bir sahne adamı. Ruhlara hitap ettiniz. Seslerin gözüne gözüne bastınız" dedi.

Salih Zülüfoğlu ve Bülent Ersoy

Salih Zülüfoğlu Kimdir

Salih Zülüfoğlu'nun doğum yeri Bursa. İki kardeşi bulunan Salih, 23 yaşında, evli ve bir çocuk babası. Salih Daha önce de Yetenek Sizsiniz ve X Faktor yarışmasına da katılmıştı.

Yarışma öncesindeki tanıtımda açıklamalar yapan Salih Zülüfoğlu, “Ben eskiden okula giderken Popstar’ı izliyordum. Annem sabah okula gideceğim için uyumamı istiyordu. Banyodan çıkarıyordu annem beni, sobamız vardı. Sobanın arkasında titriyordum, Popstar’ı izliyordum. Allah’ım hep dua ediyordum. İnşallah ben de böyle sahnelerde olurdum. İnşallah ben de böyle şarkılar okurum. İnşallah ben de bir gün ünlü olurum. Ben de şimdi Popstar sahnesinde olacağım” şeklinde konuştu.

0. Salih Zülüfoğlu'nun performansı