Popüler olmanın yeni trendi: Marka yüzü olmak

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Günümüz kültüründe, popüler oyuncuları oynadıkları diziler dışında reklam filmlerinde görüyoruz. Onların yer aldıkları reklam filmleri milyonlar izleniyor. Peki son dönemin marka yüzü olan isimler hangi işlerle çıkışlarını elde etti?

Bir dizide rol almak beraberinde popülerlik ve bilinirliği getiriyor. Oyuncular, yer aldıkları projelerle ünlü markaların yüzü oluyor.

Bazıları bu durumu öyle abartıyor ki, neredeyse bir dizide ya da filmde rol almayı bırakıp sadece reklam filmlerinde rol alıyorlar.

Sizler için son dönemin ünlü marka yüzlerini derledik:

0.
0. Serenay Sarıkaya - Mavi

Medcezir dizisiyle elde ettiği çıkışını Fi-Çi ile sürdürmüş olan Serenay Sarıkaya, Mavi markasının yüzü olmaya devam ediyor. Oynadığı her rolle dikkat çeken Sarıkaya, öncesinde de 2 ayrı şampuan markasının yüzüydü.

0.
0. Kıvanç Tatlıtuğ - Mavi

Serenay Sarıkaya gibi daha önce de Mavi markasının yüzü olan Tatlıtuğ, hem özel hem de iş hayatındaki çıkışıyla beğeni topluyor. Organize İşler 2 filmi ve Çarpışma dizisiyle gündemdeki yerini koruyan Tatlıtuğ, modellik kariyerini de marka yüzü olarak sürdürüyor.

0.
0. Fahriye Evcen - Koton

Çalıkuşu dizisiyle ismini parlatan ve Burak Özçivit ile yapmış olduğu evlilikten sonra farklı bir kariyer çizmeye başlayan Evcen, 3 senedir Koton markasının değişmeyen yüzü.

0.
0. Aras Bulut İynemli - De Facto

İçerde dizisiyle bambaşka bir kimliğe bürünen Aras Bulut İynemli, 2016 yılından bu yana De Facto'nun değişmeyen yüzü. 

0.
0. Aslı Enver - De Facto

Aras Bulut İynemli ve Hande Erçel ortak çalışmasının ardından markanın yeni yüzü Aslı Enver oldu. İstanbullu Gelin ile 3 sezondur başarılı bir oyunculuk performansı sergileyen Enver, bu çıtayı daha da yükselteceğe benziyor.

0.
0. İrem Helvacıoğlu - Lc Waikiki

Kötü, zengin, şımarık kız rollerinin ardından gelen acılı kadın rolüyle şöhreti yakalayan Helvacıoğlu, 1 sezon içerisinde marka yüzü olmayı başardı.

0.
0. Barış Arduç - New Balance

Kiralık Aşk dizisiyle kısa sürede şöhreti yakalayan Arduç, banka yüzü olup reklam sektörüne geçiş yapmıştı. New Balance'ın yüzü olan Arduç, uzun süredir herhangi bir projede yer almıyor.

0.
0. Burak Özçivit - Altınyıldız

Tükenmişlik sendromuna girdiği haberleriyle gündeme gelen Özçivit, Altınyıldız markasının yüzü olarak geri dönüşünü yaptı. Rol aldığı projeler, gişede hüsrana uğrasa da modellik kariyeri başarılı bir şekilde sürüyor.

0.
0. Murat Boz - Avva

Burak Özçivit ile olan küslüğüyle de gündemde olan şarkıcı ve oyuncu Murat Boz, Avva markasının yüzü olarak dikkat çekiyor.