Rusya Devlet Başkanı Putin'in geliri açıklandı

HABER MASASI
Abone Ol

Rusya'da üst düzey yöneticilerin 2020 gelirleri açıklandı. Devlet Başkanı Putin'in gelirini yüzde 2 artırarak 9,9 milyon ruble, yani yaklaşık 1 milyon 53 bin TL kazandığı görüldü. Beyana göre, Putin'in iki dairesi, iki otomobil garajı ve üç otomobili bulunuyor.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 2020’de bir önceki yıla kıyasla yüzde 2 artışla 9,9 milyon ruble gelir elde ettiği açıklandı.

Kremlin tarafından devletin üst kademelerindeki kişilere ilişkin yayımlanan mal varlığı bilgilerine göre, 2019'da 9,7 milyon ruble kazanan Putin'in geliri, geçen yıl 9,9 milyon rubleye(yaklaşık 1 milyon 53 bin TL) yükseldi.

Peskov Putin'den fazla kazandı

Geçen yıl Rusya Başbakanı Mihail Mişustin 19,9 milyon ve Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov 12,5 milyon ruble gelir elde etti.

Beyana göre, Putin'in Rusya'da 2 apartman dairesi, 2 otomobil garajı ve 3 otomobili bulunuyor.

  • Putin’in 2019’da imzaladığı kararnameye göre, Rusya’da devlet başkanı ve başbakanlık görevleri için ödenen maaşlar yüzde 4,3 artırılmıştı.

Rusya lideri Putin'in gizli planı uyduya yakalandı
Jurnal.ist

Suriye cephesinde Türkiye - Rusya çatışması
Türkiye ve Rusya anlaşamayan 'dostlar'. Ve bu dostların başta Suriye, Karabağ, Kırım, Kafkasya ve Libya'da ayrı düştüğünü görüyoruz. Özellikle, tüm dünyayı ve Türk kamuoyunu ilgilendiren alanlardan biri de Suriye. Biz de bu programda Türkiye ve Rusya'nın Suriye cephesindeki çatışmasını ve ayrıştığı noktalarını 10 başlıkta ele alacağız.