Rusya'nın tek uçak gemisi Amiral Kuznetsov alev alev yandı: 1 yaralı

HABER MASASI
Abone Ol

Bakım ve onarım çalışmaları esnasında Rusya'nın Amiral Kuznetsov adlı tek uçak gemisinde yangın çıktı. Yangında 1 kişi yaralandı. Liman, gemiden çıkan dumanlarla kapkara oldu. Yangının sebebini öğrenmek için incelemeler devam ediyor.

Rus haber ajansı TASS’ta yer alan habere göre, bakım ve onarım çalışmaları için Rusya’nın Murmansk kentindeki limana demirleyen ve Rusya donanmasına ait olan uçak gemisi Amiral Kuznetsov’da yangın çıktı.

Yangında 1 kişi yaralandı

Yangında 1 kişi yaralanırken, geminin güvertesinden siyah dumanların yükseldiği belirtildi. Yangının nedenini belirlemek için inceleme yapıldığı bildirildi.

Öte yandan, Rus medya kuruluşu İzvestiya’da yayınlanan görüntüde, limanda bekleyen uçak gemisinin güvertesinden çıkan siyah duman kameralara yansıdı.

Kuznetsov, Murmansk'taki limanda bakım gördüğü sırada alev aldı
Rus uçak gemisi Amiral Kuznetsov, Murmansk'taki limanda bakım gördüğü sırada alev aldı. Olayda üç kişinin yaralandığı öğrenildi. Kaza siciline bir yenisini daha ekleyen Rusya'nın tek uçak gemisi Amiral Kuznetsov'un, bakım esnasında elektrik odasında çıkan arıza sonucu yandığı öğrenildi. Büyük çaplı yangına neden olan kazanın olduğu Murmansk limanı, Kuzey Kutup noktasına yakın bir bölgede bulunuyor.