Sadece serinlemek için girmişti kanlar içinde kaldı

ÖMERUL FARUK DARBAZ
Abone Ol

16 yaşındaki çocuk denize girdikten sonra karınca büyüklüğünde birçok deniz hayvanının saldırısına uğradı. Ayakları kan içinde kalan genç ailesinin yardımıyla hastaneye götürüldü.

Avustralya’nın Melbourne kentinde yaşayan 16 yaşındaki Sam Kanizay Cumartesi günü yaptığı futbol maçı yaptığı sırada ayağında ufak sıyrıklar oluştu. Sonrasında denize girmeyi kararlaştıran Kanizay, hiç beklemediği bir olayın içinde kendisini buldu.

Denize girdikten yarım saat sonra denizin üzerinin kan gölüne dönmüş olduğunu fark etti. Ayaklarında ‘ufak ısırıklar’ olduğunu gören Kanizay denizden çıktığında ayaklarından kanlar aktığını gördü. Ayağının birçok yeri ufak deniz hayvanlarınca defalarca ısırılan 16 yaşındaki genç, kanamanın durmaması üzerine alelacele ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan gence antibiyotik tedavisi uygulandı.

Gencin ayağını yemeye çalışan bitler böyle görüntülendi.

Sam Kanizay’ın babası olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yaklaşık bit büyüklüğünde olan onlarca böceğe benzeyen yaratığın oğlunun ayaklarını kemirdiğini ve parçaladığını ifade etti. Olay sonrası bu böceklerin ete karşı duyarlı olduğunu çözen baba onlardan bazılarını yakalamayı başardı. Katil böcekleri hastaneye getiren baba, yapılacak araştırmadan sonra bu böceklerin türünün belirleneceğini ifade etti.

Kaynak: Mirror.co.uk

Dünyanın en zehirli örümceği tarafından ısırılınca bu hale geldi
Gündem