Samsung kriz yaşamaya devam ediyor: Galaxy S8 fiyatları dibi gördü

NAZİF MENTEŞ
Abone Ol

Samsung’un üst üste gelen skandallar sonrası umut vadeden gelişmesi olarak nitelendirilen Galaxy S8, özellikle Infinity Display teknolojisiyle ilgi çekmişti. Bu sistemin ilk kez kullanılması bir yana birçok eleştirinin ardından gelen hamle, büyük etki oluşturmak konusunda önemli görülüyordu. Beklenen olmadı ve Galaxy S8’in fiyatı sürekli olarak düşmeye devam etti. Peki Galaxy S8 ne kadar? Galaxy S8’in fiyatı daha da düşecek mi? Bu soruların tüm cevapları haberimizde…

Her yıl yeni bir akıllı telefon modelinin çıktığı düşünüldüğünde ve yeni çıkan akıllı telefonlara gösterilen ilginin bir anda artması ve aynı hızda yeniden düşmesi durumu da değerlendirildiğinde teknolojinin hızına dair meydana gelen karmaşıklık net olarak ortaya çıkabiliyor. Her yeni çıkan modelin büyük yenilikler ile gelmemesi ve bir önceki modelin birkaç rötuş sonrası yeniden servis edilmesiyle oluşması da ciddi bir gerçeklik olarak karşımıza çıkıyor. Samsung’un yaşadığı sorunlar ve keskin başarısızlıklar düşünüldüğünde birçok ‘olumsuz durum’un yaşanacağını tahmin etmek de güç olmayacak.

85 milyon yıllık fosilin yeni bir tür olduğu ortaya çıktı!
Teknoloji

Playstation Plus’ı ücretsiz olarak nasıl kullanırsınız?
Teknoloji

Samsung Galaxy S8’in fiyatı ne kadar?

Samsung, son kullanıcıyı memnun etmekten uzaklaştığı dönemler de başta olmak üzere çok sayıda büyük skandalla çalkalandı. Birçok hamlesi ‘anlamsız’ olarak yorumlanırken Samsung logolu cihazlara dair ön yargılar sürekli olarak arttı. Bu durumu baştan aşağı değiştirme arzusunda olan Samsung, Galaxy S8 modeline ciddi anlamda büyük beklentiler yüklemekten kaçınmamıştı. Infinitiy Display yani sonsuz ekran teknolojisi başta olmak üzere çok sayıda ‘çekici’ unsuru adapte eden şirket, Galaxy S8’in oluşturmasını beklediği etkiye bir türlü ulaşamadı. 725 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya çıkan akıllı telefonun şu anki piyasa fiyatı 500 dolar seviyesinde. Yaklaşık olarak 200 dolarlık bir fiyat düşüşü 16 ay baz alındığında muadillerine oranla ciddi bir ‘başarısızlık’ olarak yorumlanabilir.

Ülkemizdeki fiyatı 3300 TL civarında olan cihazın fiyatının zaman içerisinde daha da düşmesi öngörülüyor…

2000 TL'ye alınabilecek en iyi akıllı telefonlar listesi
Teknoloji