Samsung kullanıcılarına müjde: Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için Android 7.0 Nougat yayınlandı

HABER MASASI
Abone Ol

Samsung Türkiye, söz verdiği gibi Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için Android'in en güncel versiyonu Nougat'ın dağıtımına başladı.

Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için ülkemizde uzunca bir süredir beklenen Android 7.0 Nougat güncellemesinin dağıtımına başladı. Geçtiğimiz dönemlerde Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen bir açıklama yapmış ve her iki akıllı telefonun da Şubat ayının ikinci haftasında güncelleneceğini açıklamıştı.
Bu sabah itibariyle yayınlanan Android 7.0 Nougat güncellemesi, 1.2 GB boyutunda ve hem Galaxy S7 hem de Galaxy S7 Edge'lere yepyeni özellikler getiriyor. Güncelleme boyutu her ne kadar 1.2 GB olsa da, bazı cihazlarda 1.4 GB'ı da bulabiliyor. Dolayısıyla indirme işlemini doğrudan kablosuz ağ bağlantısı üzerinden yapmakta fayda var.

Her iki üst seviye akıllı telefona ek olarak Samsung'un diğer modellerine de Android 7.0 Nougat güncellemesi gelecek. Elbette bu süreç kademeli bir şekilde işliyor, yani cihazlar belirli bir algoritmaya ve sıralamaya göre güncellemeyi alıyor.
Samsung'un Android 7.0 Nougat güncellemesi alacak telefonları belli oldu