Şarkıcı Zeynep Bastık Emine Bulut'un kızını unutmadı: Konser gelirlerini bağışlayacağım

HABER MERKEZİ
Abone Ol

Son dönemde yaptığı şarkılarla beğeni toplayan isimlerden birisi olan Zeynep Bastık, eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un kızını unutmadı. Bastık sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Bulut'un kızına konser gelirlerini bağışlayacağını duyurdu.

Son zamanlarda yaptığı şarkılarla YouTube üzerinden izlenme oranlarında büyük bir başarıya imza atan ve konserler veren Zeynep Bastık, eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un kızı için harekete geçti.

Konser gelirlerini bağışlayacak

Zeynep Bastık, 28 Ağustos'ta Çeşme'de vereceği konserin tüm gelirini eşi tarafından kızının gözü önünde vahşice katledilen Emine Bulut'un kızına verileceğini açıkladı. Bastık, bu paranın Bulut'un kızının eğitim ve psikolojik desteği için bağışlanacağını ifade etti.

Sosyal medya hesabından duyurdu

Şarkıcı Zeynep Bastık, Emine Bulut'un kızına konser gelirlerini bağışlayacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Bastık yaptığı paylaşımda, ''28 Ağustos Çarşamba günü Çeşme Amfi Tiyatrodaki konserimin tüm gelirini Emine’nin kızının eğitimi ve psikolojik desteği için ilgililere bağışlayacağım" dedi. İşte Zeynep Bastık'ın Twitter üzerinden yaptığı o paylaşımlar:

Ne olmuştu?

18 Ağustos'ta Menderes Caddesi'nde bir restaurantta eski eşi Fedai Baran ile bir araya gelen Emine Bulut'un yanında 10 yaşındaki kızı da vardı. Eski eşler arasında tartışma çıktı, Fedai Baran eski eşini gözü dönmüş bir şekilde defalarca bıçakladı. Kızının gözü önünde kanlar içinde kalan Emine Bulut'un "ölmek istemiyorum" feryadı yürekleri dağladı, talihsiz kız da "anne ne olur" ölme diyerek herkesi ağlattı.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.