Savaşçı'nın sezon finalinde şoke eden ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda etti

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Geçtiğimiz hafta Kürşat Kınık rolüyle Çağrı Şensoy'un veda ettiği diziye yayınlanan sezon finaliyle önemli bir karakter daha veda etti.

Pazar akşamlarının zirve yapımı Savaşçı'nın sezon finali yayınlandı. İki sezondur Aslı Özkaynak rolüyle seyirci karşısına çıkan oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, ölerek diziye veda etti.

0.

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği dizide Kürşat Teğmen karakterini canlandıran Çağrı Şensoy'da geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde şehit düşerek diziye veda etmişti. Sezon finali bölümünde her iki karaktere de veda edilmiş oldu. 

0. İşte o veda sahneleri
0.
0. Yıldız Çağrı Atiksoy hakkında

1 Nisan 1986 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğdu. Liseden mezun olduktan sonra iki sene İzmir Ege Sanat Merkezi’nde ve Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi aldı. Plato Film Sinema Teknik ve Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. 2001 yılında Hey Girl dergisinin yaptığı kapak kızı yarışmasında yüz güzeli seçildi. 14 Eylül 2010 tarihinde gösterilmeye başlayan ve 18 Haziran 2013 tarihinde biten “Öyle Bir Geçer Zaman ki” adlı dizide canlandırdığı Berrin Akarsu karakteri ile büyük çıkış yakaladı.