Sizce de güzel olmak için toplumun belirlediği kriterlere uygun olmak şart mı?

HABER MASASI
Abone Ol

Güzellik kriterleri modern toplumun insanlar üzerinde kurduğu bir baskıdan ibarettir. İşte kriterlere uymayan ancak güzellikleriyle herkesi kendilerine hayran bırakan 8 kişi.

Güzel olmak için standartlara uygun olmak şart değil; benzersiz ten tonuna sahip isimler...



0.
Çinli bir ailenin dördüncü çocuğu olarak dünyaya gelen Connie Chiu, gazetecilik eğitimi aldı. 24 yaşında İsveç'e taşınan Chiu şimdilerde modellik ve şarkıcılık yapıyor.
0.
Yüzündeki çiller deneniyle insanların uzak durduğu Nikia Phoenix'in hayatı bir fincan kahve içerken değişti. Bir kafede oturup, herkesten uzakta kahvesini yudumlayan Nikia Phoenix dünyaca ünlü bir içecek firmasının yetkililerinin dikkatini çekti. Nikia Phoenix o günden bu yana modellik yapıyor.
0.
Amerikalı Stephen Thompson'ın model olmak aklının ucundan bile geçmiyordu. Şans eseri bir fotoğrafçıyla tanıştı ve fotoğrafları ünlü bir dergide yayınlandı.
0.
Şöhret basamaklarını hızla çıkan Winnie Harlow, vitiligo hastası. Genç kadın ünlü model Tyra Banks'ın dikkatini çekince hayatı tamamen değişti. Winnie Harlow şimdilerde birçok önemli markanın yüzü.
0.
Ava Clarke, Afrikalı bir albino hastası. Sarı saçları, yeşil gözleri ve pembe dudaklarıyla dikkat eden Ava henüz 9 yaşında. Güzelliğiyle herkesi büyüleyen Clarke için ünlü markalar sıraya girmiş durumda.

0.
Muhteşem ten rengiyle dikkat çeken Senegalli Khoudia Diop'da kariyerine model olarak devam ediyor. 19 yaşındaki genç kız, çocukluk yıllarında ten rengi nedeniyle sürekli olarak alay konusu olduğunu üzülerek anlatıyor.


Ten rengiyle sosyal medyada fenomen olan kadın; Khoudia Diop
0.
1996 doğumlu Rus Nastya Zhidkova, dünyanın en güzel albinosu olarak nitelendiriliyor.
0.
Los Angelas'ta yaşayan Lolo henüz bir lise öğrencisi. 8 dil bilen genç kızın sosyal medyada 450 binden fazla takipçisi var.

(Kaynak: brightside.me)