Sokak ortasındaki cesetten kimliği çıktı, çevresindekiler öldürüldü sandı

ABDÜLKERİM ARSLAN
Abone Ol

Adana'da borçlarından dolayı polis tarafından aranan bir kişi başına ateş edilerek öldürüldü. Sokak ortasından bulunan cesedin üzerinden çıkan kimlik sahibinin gazete ve televizyonlarda infaz edildiği haberleri yayılınca gerçek kimlik sahibi ortaya çıktı.

Adana'da dün gece Seyhan ilçesi Hadırlı Mahallesinde boynundan vurularak öldürülmüş bir erkek cesedi bulundu.

Seyhan Mahallesinde sokak ortasında bulunan cesedin üzerinden Bülent Gönen (40) adına düzenlenmiş kimlik çıktı. Televizyon ve gazetelerde “Bülent Gönen öldürüldü” şeklindeki haberlerin yayılması üzerine kimliğin asıl sahibi ortaya çıktı.

Gerçek kimlik sahibi Bülent Gönen

Seyhan ilçesinde kaportacılık işiyle uğraşan Bülent Gönen, cesedin komşusu Mustafa Saraç’a ait olduğunu belirterek şunları söyledi:

“3 hafta önce cüzdanımı kaybetmiştim. Bunun üzerine gerekli yerlere başvuruları da yapmıştım. Dün beni çok sayıda yakınım arayarak ’öldün mü?’ diye sorunca şoke oldum. Bir cinayet olmuş ve ben öldürülmüşüm. Emniyete gidip ifade verdiğimde gerçeği öğrendim. Kaybettiğim cüzdanımdaki nüfus kağıdım borçlarından dolayı aranan komşum tarafından alınmış ve kimlik sorgularında kullanılmış. Şu anda selam okunuyor, helvama kadar yeniyordur diye düşünüyorum ama Allah’a çok şükür ölmedim, yaşıyorum.

Savcılığın cinayetle ilgili soruşturması sürüyor.

Vahşi cinayet: Eşinin sevgilisi tarafından darp edildi, sonra eşi tarafından öldürüldü
Gündem