Şoke olacaksınız! Diva'nın yüzü tanınmaz hale geldi
Şoke eden açıklama! Bülent Ersoy'un yüzü tanınmaz hale geldi
Oyuncu Ayşe Tolga, hakkındaki estetik iddialarına yanıt verdi. Tolga kendini savunurken Diva Bülent Ersoy’u hedef aldı.
Botoks yaptırdığını ve cerrahi olmayan müdahaleleri desteklediğini belirten Tolga, kötü estetiğe örnek olarak Bülent Ersoy’u gösterdi.
Haber Türk Magazin'in haberine göre; çevresinin ona “Artık yeter” demesi gerektiğini savunan Tolga, Diva Bülent Ersoy'u eleştirdi.
Ayşe Tolga, “Çorap söküğü gibi geliyor. Deli gibi yaptırıyor ve devam ediyor, yüzü tanınmaz halde” açıklamasında bulundu.
Ağır mimik çizgileri olduğu için botoks yaptırdığını söyleyen Tolga, “Devir cilalı imaj devri, bunu yaptırmayan yok” açıklamasında bulundu. Sözü dizi oyuncularına da getiren Tolga, “Neredeyse tüm dizi oyuncuları tek tornadan çıkmış gibi estetik operasyonlu” dedi.