Sony Channel Türkiye nedir?

HABER MASASI
Abone Ol

Özellikle son birkaç gündür internette sıkça karşılaşılan Sony Channel Türkiye ne anlama geliyor?

Sony, Türkiye'deki televizyon izleyicileri için önemli bir adım atarak Sony Channel Türkiye isimli yeni bir kanal oluşturdu. Geçen sene Planet Çocuk, Planet Mutfak, Planet Pembe ve Planet Türk gibi önemli kanalların %50 ortağı olan Sony Pictures Entertainment, şimdi de Sony Channel Türkiye ile hizmet vermeye başlıyor.
Sony Channel Türkiye yayın hayatına başlıyor.

Bu akşam tanıtılacak olan Sony Channel Türkiye kanalı, akşam saatlerinde yayın hayatına başlamış olacak. Kenan Doğulu başta olmak üzere birçok farklı ünlü ismin katılacağı özel programda kanalın birçok farklı detayından bahsedilecek.
0. Sony Channel Türkiye frekans bilgileri
Türksat uydusunda Planet kanallarının yer aldığı frekans bölümünden tarama yapıldığında Sony Channel Türkiye kanalı kolay bir şekilde bulunabilecek.
Sony Channel Türkiye frekansları ise şöyle: Frekans; 11558 Dikey/V 30000
Üstelik buna ek olarak farklı televizyon platformlarından da yayınlar yapılacak.
0. Sony Channel Türkiye'de hangi diziler olacak?
Sony Channel Türkiye'de başta Vikings, Justified, Unforgettable, The Night Shift, Brazil Avenue, Helix, Outsiders, Fringe, The Art of More, Person of İnterest The Mentalist, Gotham, Arrow, Fargo, Flash, Rizzoli & İsles, Crossing Lines, Damages, Blacklist, Pretty Little Liars ve The Last Ship olmak üzere birçok farklı dizi yayınlanacak.
0.