Türk blogger havalimanlarının Wi-Fi şifrelerini yayınladı

HABER MASASI
Abone Ol

Türk seyahat blogger’ı Anıl Polat, dünya genelindeki havalimanlarına ait Wi-Fi şifrelerini tek bir harita üzerinde toplayarak yayınladı. Wi-Fi şifresini öğrenmek istediğiniz havalimanının üzerine tıklamanız yeterli.

Bilgisayar güvenliği mühendisi Anıl Polat, seyahat edenlerin gezi sürecini kolaylaştıracak bir yayınla gündeme geldi. Dünya basınına da konu olan olayda Polat, tüm havalimanlarına ait Wi-Fi şifrelerini tek bir harita üzerinden yayınladı.

Bu paylaşım özellikle bilmediği bir ülkede bulunan ve havalimanında bekleyen gezginin, Wi-Fi arama derdine son verecek gibi gözüküyor. Muhtemelen bu durumla karşılaşan onlarca gezgin var. Türk seyahat blogger'ı Anıl Polat, bu konuda özel bir harita yayınlayarak sürekli seyahat eden insanların işine yarayacak çevrimiçi bir Wi-Fi dünya haritası yayınladı. Kullanıcılar bu harita üzerindeki havalimanlarını seçerek, o havalimanına ait Wi-Fi bilgilerini görebiliyor. Bu haritanın sürekli güncellendiğini de belirtelim.
İşte o harita;


Harita üzerinde Wi-Fi şifresini öğrenmek istediğiniz havalimanını seçmeniz yeterli. Sol tarafta internet bağlantısı konusunda bilgiler yer alacak.