Türkiye'de bir ilk: Vodafone Arena'da canlı yayın müjdesi

YUNUS EMRE ŞAHİN
Abone Ol

Vodafone Arena mobil uygulaması üzerinden canlı yayınlar ve pozisyon tekrarlarını stadyumdaki 42 bin taraftar ücretsiz olarak izleyebilecek.

Geçtiğimiz sezon açılan Vodafone Arena, "Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu" sloganına yakışır yeni bir uygulama daha başlattı. Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen bu sistem, Vodafone Arena mobil uygulaması sayesinde taraftarların maçları akıllı telefonlar üzerinden takip edebilmelerini sağlayacak.
Vodafone Arena Android uygulaması.

Stadyumda canlı bir şekilde maç izlemenin en büyük kaybı genellikle pozisyonları kaçırmak ya da tekrarını görememek oluyor. Ancak Vodafone Arena mobil uygulaması sayesinde getirilen yeni özellik, müsabakalar sırasında tüm taraftarların maçı canlı olarak takip etmesine ve mobil uygulama üzerinden önemli pozisyonları takip etmesine imkan tanıyacak.
Vodafone Arena iPhone uygulaması.

Sabah saatlerinde düzenlenen basın toplantısıyla tanıtılan Vodafone Arena mobil uygulaması, bu kapsamda Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş olacak. Yani artık Vodafone Arena stadyumunda 2200 kişilik VIP tribünü haricinde bu uygulama sayesinde maçları 42 bin taraftar anlık şekilde mobil uygulama vasıtasıyla izleyebilecek.
Vodafone Arena uygulamasının Android versiyonunu buradan, iOS versiyonunu da buradan indirebilirsiniz.
0.