Twitter CEO'su Jack Dorsey: Bitcoin sistemini destekliyoruz!

YUNUS EMRE ŞAHİN
Abone Ol

Birkaç gün önce açıklama yapan Twitter ve Square CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin sistemine inandıklarını ve kripto paraların önümüzdeki dönemlerde herkes için daha ulaşılabilir hale geleceğini ifade etti.

Kripto paraların hacmi ve değeri artmaya devam ederken, dev şirketlerin kurucularından dijital paralara yönelik çeşitli açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Twitter ve Square kurucusu Jack Dorsey de Bitcoin sistemini desteklediklerini ve kripto paraların uzun vadede herkes için çok daha ulaşılabilir hale geleceğini ifade etti. Tabii bunun için Bitcoin'i destekleyen ve diğer kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak sunan şirketler gerekiyor. Elbette bu sistem de yavaş yavaş oturmaya başlıyor.


Twitter'dan kripto para piyasasına tam destek!

Facebook'un kripto para birimlerine dair reklamları yasaklamasının ardından Twitter cephesinden bu yönde bir açıklama gelmesi yatırımcıların gözünden kaçmıyor. Tüm tartışmalar geride bırakıldığında kripto para piyasası yapılan anlaşmalarla birlikte büyümeye devam ediyor. Zira Japonya'nın Bitcoin'i resmî bir ödeme yöntemi olarak kabul etmesi ve akabinde SBI Holding'in Ripple'ı (XRP) sanal kredi kartlarında kullanılmaya başlanacağı açıklaması dijital paralara güveni artırıyor.