Twitter'a yeni özellik: Videoların izlenme sayıları görülebilecek

HABER MASASI
Abone Ol

Twitter'a eklenecek yeni özellik sayesinde videoların izlenme sayıları görüntülenebilecek. Bu yenilik öncelikle iOS kullanıcıları için aktif hale gelecek.

Twitter, güncellemelerle birlikte kullanıcılarına yepyeni özellikler sunmaya devam ediyor. Son olarak, istatistik bilgilerine ulaşılabilen, "tweet etkinliklerini görüntüle" bölümünde videoların kaç kez izlendiği bilgisi de takip edilebileceği netleşti.

Öncelikle iOS kullanıcıları için sunulacak olan bu özellik, bir süre sonra Android telefonlar için de aktif olacak. Böylece kullanıcılar, video paylaşımlarının aldığı etkileşimleri ve görüntülenme sayılarını takip edebilecek. Yani hangi videoların daha fazla izlendiği bilgisi elde edilebilecek.

Bu da özellikle, kurumsal hesapları yöneten kişiler ve şirketler için büyük önem taşıyor. Zira fazla gösterim ve etkileşim alan videolar analiz edilerek daha fazla görüntülenebilecek yeni içerikler oluşturulması mümkün olacak.

Twitter CEO'su Jack Dorsey, geçtiğimiz günlerde tweet düzeltme özelliği üzerinde çalıştıklarını da dile getirmişti. Anlaşılan o ki Twitter önümüzdeki süreçlerde önemli yenilikler sunacak.
Twitter'da mavi tik nasıl alınır?
Twitter bağımlıları için 11 kısayol