Umuda kapılarını kapatanların anahtarı ''Demir kadın hikayesi'' Neslican Tay

MÜGE VARDAR
Abone Ol

19 yaşındaki Neslican Tay'ın bacağı kesildi, üçüncü kez kansere yakalandı; ama o umudunu kaybetmedi. İşte demir kadının hayata meydan okuyan hikayesi!

Henüz 19 yaşındayken kanser olduğunu öğrenen Neslican Tay'ın, tümör nedeniyle bacağı kesildi. Hayatını, yaşadıklarını ve tedavisini sosyal medya hesabında sık sık paylaşan Neslican, üçüncü kez kansere yakalandığını duyurdu. Tek bacağıyla tüm umutsuzluklara kapılarını kapatan demir kadın Neslican, herkese umut dağıtmaya ve güçlü durmaya devam ediyor.

0. ''Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanabiliyoruz''

''Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanabiliyoruz'' demiş Frida Kahlo... Böyle başlamıştı onun hikayesi; ''Ben hayatıma devam edeceğim. Kendime bir söz vermiştim. Tümör küçülse de büyümeye devam etse de beni asla güçsüz bırakmasına izin vermeyecektim. Hayat, yaşamak o kadar güzel ki...'' diyerek karşılıyor her zorluğu...  

0.
0.
0.
0. ''Gelecek, güzel gelecek''
0. Herkese umut dağıtıyor!

Bacağındaki tümör nedeniyle üç kez ağırlaştırılmış kemoterapi gördükten sonra, bacağı kesildi. Yaşadığı tüm zorluklara rağmen yaşama sımsıkı tutunan Neslican, herkese umut aşılıyor. 

0. Sonuna kadar savaşacak!

Üçüncü kez kansere yakalanan ve tümörü akciğer zarında olduğu için ameliyat olamayan Neslican, kemoterpiye başlayacağının haberini de paylaşarak sonuna kadar savaşacağını açıkladı. 

0.
0. Değiştiremeyeceğiniz her ne varsa kabul edin...
0. Şansın bol olsun Neslican!
0.