Ünlü oyuncu kaza geçirdi; Vatandaş yardımına koştu

ADİLE TOPÇU
Abone Ol

6 ay önce felç geçiren usta tiyatro oyuncusu Hikmet Karagöz, Taksim Metrosu'nda yürüyen merdivenlerden düştü. Yaralanan oyuncuya çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Karagöz olayın ardından hastanede tedavi altına alındı.

Tiyatro sanatçısı, oyuncu Hikmet Karagöz Taksim Metrosu'nda düştü. 6 ay önce felç geçiren ve kendini yeni toplayan oyuncu, metroya binmek için yürüyen merdivenlerden inmeye çalışırken düştü ve yanağından yaralandı.

Hikmet Karagöz'ü vatandaşlar kaldırmaya çalıştı.

Vatandaşlar müdahale etti

Karagöz ayağa kalkmakta zorlanınca sağlıkçı olduğu öğrenilen bir vatandaş ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan ilk müdahalenin ardından oyuncu, diğer vatandaşların da yardımıyla hava alması için metro istasyonundan dışarı çıkartıldı.Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Müdahalenin ardından ünlü oyuncu ambulansla hastanede tedavi altına alındı. Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ünlü oyuncunun kaza sonrasında yüzünde ciddi çizikler oluştu.

Felç geçirdiğini kimseye dememiş

Hikmet Karagöz olay hakkında şöyle konuştu: "5-6 ay önce felç geçirdim. Oyunlara çağırıyorlar, gidip oynayıp geliyorum. Bir kızım var o ilgileniyor benimle. Sanat camiasından kimsenin haberi yok. Söylemedim kimseye. Bayramdan sonra fizik tedaviye başlayacağım" dedi.

Sosyal medyada çocukları bekleyen yeni tehlike: Momo
Hayat