Ünlü şarkıcı makyajsız haliyle şoke etti!

MÜGE VARDAR
Abone Ol

Ünlü şarkıcının makyajsız halini gören hayranları, dünyaca ünlü ismi tanımakta zorlandı!

Dünyaca ünlü sanatçı Celine Dion, konser için gittiği Yeni Zelanda'da görüntülendi. Ünlü şarkıcının makyajsız hali, görenleri şaşırttı. 50 yaşındaki Dion, Auckland'daki özel jetinden inerken görüntülendi. Hayranları, yorgun ve çökmüş halde görülen ünlü sanatçıyı tanımakta zorlandı.

0.
0. Celine Dion kimdir?

Kanadalı şarkıcı ve iş kadını Celine Dion, 30 Mart 1968 yılında doğdu. Fransızca konuşulan ülkelerde bir çocuk yıldız haline gelen Dion'un uluslararası alanda tanınması, 1982 Yamaha Dünya Popüler Şarkı Festivali ile İsviçre adına yarıştığı 1988 Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanmasıyla gerçekleşti. 

1980'lerde yayınladığı bir dizi Fransızca albümün ardından, Amerika Birleşik Devletleri'nde Epic Records ile anlaştı. 1990'da Unison adını verdiği ilk İngilizce albümünden sonra, Kuzey Amerika'da ve İngilizce konuşulan diğer ülkelerde bilinen bir pop sanatçısı oldu.

1990'larda, İngilizce ve Fransızca albümleriyle dünya genelinde ünlendi. 

Falling into You (1996) ve Let's Talk About Love (1997) albümleri, Amerika Birleşik Devletleri'nde elmas sertifika alırken D'eux (1995), tüm zamanların en çok satan Fransızca albümü oldu. 

Dion ayrıca "The Power of Love", "Think Twice", "Because You Loved Me", "It's All Coming Back to Me Now", "My Heart Will Go On" ve "I'm Your Angel" gibi şarkılarıyla dünya genelinde bir numarada yer aldı. 

1999'da kariyerine ara verip kanser teşhisi konan eşiyle zaman geçireceğini açıklayan Dion, 2002'de müziğe geri döndü. 2003-2007 yılları arasında gerçekleştirdiği konserlerden, 385 milyon dolar hasılatla tüm zamanların en başarılı yerleşik gösterisi oldu. 


0.
0. 50 milyondan fazla albüm sattı!

Dion'un müziği rock ve R&B'den gospel müziği ve klasik müziğe uzanan tarzlardan etkilendi. Şarkıları çoğunlukla İngilizce ve Fransızca olan Dion; İspanyolca, İtalyanca, Almanca, Latince, Japonca ve Çince şarkılara da ses verdi. 

Aralarında Yılın Albümü ve Yılın Kaydı'nın da bulunduğu beş Grammy Ödülü kazandı. Amerika Birleşik Devletleri'nde Nielsen SoundScan döneminin en çok satan ikinci kadın sanatçısı olan Dion, Avrupa'da 50 milyondan fazla albüm satması nedeniyle 2003'te Uluslararası Fonogram Endüstrisi Federasyonu tarafından onurlandırıldı. 

0.