Ünlü sunucu Seda Akgül, 4 Kadın Zamanı programından ayrıldı

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Kanal D'nin sabah kuşağı programı olarak yayın hayatına başlayan 4 Kadın Zamanı programının sunucularından Seda Akgül, programdan ayrıldığını açıkladı.

Sunucu koltuğunda Hande Ataizi, Derya Tuna, Eylül Öztürk ve Seda Akgül'ün yer aldığı sabah programı 4 Kadın Zamanı'nda bir ayrılık yaşandı.

Sunucu Seda Akgül, programdan ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Akgül, yaptığı açıklamada, 'Yarın benim son günüm Umarım buna saygı duyarsınız. Gerçekten yarı yolda bırakmak diye bir şey yok. Bazen yol orada bitiyor ve bırakmak gerekiyor. Ben Kanal D logosunu çok seviyorum. Dostlarım Derya, Eylül, Hande iyi ki sizleri tanıdım. Yeni projelerde görüşmek üzere' ifadelerine yer verdi.

Seda Akgül kimdir?

Seda Akgül, uzunca bir süredir sunuculuk yapıyor

17 Haziran 1971’de Ankara’da doğmuştur. Türk sunucu ve akademisyen ve yazardır. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi’nin bursu ile Brüksel’de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington'da staj görmüştür.