Yakın zamanda seyircisiyle buluşacak olan filmlerden ilk fragmanlar

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Ünlü yönetmenlerden heyecanla beklenen yeni filmlerinin ilk sinyali olma özelliği taşıyan fragmanlar geldi.

Film ve belgesel tarzı yapımları izlemeyi sevenler ve yeni projelerin çıkmasını sabırsızlıkla bekleyenler için yeni yapımlardan ilk fragmanlar geldi.

Hikayeleriyle dikkat çeken 5 yapımı, fragmanları ve hikayeleriyle birlikte bu içeriğimiz içerisinde derledik.

1. Venom

Marvel hikayelerini sevenleri buraya davet edelim. 5 Ekim'de vizyona girecek olan filmin konusu şöyle: Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir. Ancak araştırmasında fazla ilerleyen Eddie, Venom adı verilen bu organizmanın sıradaki taşıyıcısı olur. Bir yandan vücudunu ve zihnini kontrol altına alan organizmayla mücadele eden Eddie, bir yandan da firma sahibinin kendisini öldürmesi için gönderdiği kişilerden kaçmalıdır.

2. If Beale Street Could Talk

Oscar'a damgasını vuran Moonlight'ın yönetmeninden yepyeni bir hikaye. Beale Street konuşabilse adını taşıyan yapımın konusu şöyle: 19 yaşındaki Tish ve 22 yaşındaki Fonny birbirlerine çok aşık olan genç bir çifttir. Bu tutkulu aşk ikiliyi zorlu ailelerinden ve dış dünyanın acımasız yüzünden korumaktadır. İkili nişanlanır ve kısa süre sonra Tish hamile kalır. Çiftin önünde ailelerini planlamak ve huzurlu yıllar geçirmek için güzel bir fırsat vardır. Ancak günün birinde dünyaları tepetaklak olur. Fonny, haksız yere Porto Rikolu Victoria Rogers'a tecavüz etmekle suçlanır. Şimdi Tish, ailesi ve avukatı, Tish'in karnındaki bebeği doğmadan önce Fonny'i serbest bıraktıracak kanıtı bulmak için zamana karşı yarışmak zorundadır.

3. Lizzie
1892 yılında anne ve babasını baltayla doğradığı gerekçesiyle suçlanan Lizzie Borden'nin hikayesinin anlatıldığı film, başrollerinde Kristen Stewart ve Chloe Sevigny’e yer veriyor.
4. Science Fair

21 Eylül'de vizyona girecek olan ve gelişmekte olan bilim adamlarının öyküsünü anlatan film, Los Angeles'ta düzenlenen 2017 Intel Uluslararası Bilim ve Mühendislik Fuarı'nda seyircisiyle buluştu ve ilk festival ödülünü kazandı.

5. Maniac
İki yabancı kendilerini ters giden akıl almaz bir ilaç deneyine sıkışıp kalmış hâlde bulursa bunun sonu ne olur? Başrollerde Emma Stone ve Jonah Hill’in bulunduğu yapım, 16 ve üzeri için uygundur ibaresi taşıyor.