Yeni Google Chrome internet olmadan da çalışabilecek

YUNUS EMRE ŞAHİN
Abone Ol

Google Chrome'un yeni Android sürümü, web sayfalarını kaydederek internet bağlantısı olmadan gezinti yapmaya imkan tanıyacak.

En çok tercih edilen mobil uygulamalardan biri olan Google Chrome, Android cephesindeki güncellemeyle kullanıcılara yepyeni özellikler sunmaya başlıyor. Chrome'un en yeni Android versiyonu, artık internet bağlantısı olmadan da çalışabilecek.

Yani, istediğiniz herhangi bir sayfayı mobil web tarayıcıya kaydederek, internet olmadan görüntüleyebilirsiniz. Üstelik bu özellik, müzik ve videolar için de geçerli olacak. Diğer bir değişle kaydettiğiniz müzik ve video dosyalarına internetsiz ortamlarda istediğiniz gibi erişebileceksiniz.
0. Artık daha kararlı çalışıyor
Ayrıca, Google Chrome'un en yeni Android versiyonu, önceki sürümlerde karşılaşılan hataları ortadan kaldırdığı gibi, çok daha istikrarlı bir şekilde çalışacak.
0. Arama özelliği eklendi
Ek olarak, güncel sürüm sayesinde herhangi bir metin ya da makale içerisinde arama yapılabilecek. Mobil aygıtlardan uzunca bir süre makale okuyanlar için bu özellik de hayli işlevsel. Uygulamanın en yeni sürümü bölgelere bağlı olarak kısa süre içinde Play Store'dan dağıtılmaya başlanacak.