Yeni Nokia 3310'un videosu yayınlandı

HABER MASASI
Abone Ol

Yayınlanan konsept tasarım videosu, yeni nesil Nokia 3310'un birçok farklı ayrıntısını ortaya çıkarıyor.

Dünya genelinde 180 milyon adetten fazla satarak önemli bir rekor elde eden ve aradan geçen 17 yılda efsaneleşen Nokia 3310, yakında yenilenen versiyonuyla geri dönüyor. Yeni telefon, bu ay sonunda Barselona'da düzenlenecek olan MWC 2017 sırasında sahneye çıkarılacak ve tanıtımı yapılacak. Hatta son olarak yeni Nokia 3310'un tasarım detaylarını açığa çıkaran bir video da yayınlandı.
Eski tasarım aynı şekilde devam ettirilirken, işletim sistemi ve diğer birtakım detaylar güncellenmiş şekilde sunulacak. Yani aslında yeni Nokia 3310 da özünden kopmayacak. Eski modele oranla en önemli farklardan birisi, renkli ekrana yer verilecek olması. Metal tuş takımıyla eski versiyonla kıyaslandığında hayli şık görünen telefonun en dikkat çekici ayrıntısı ise USB Type-C gibi yeni nesil bir bağlantıya sahip olması. İşletim sistemi tarafında ise Symbian OS kullanılacak.

Elbette bu yayınlanan video konsept tasarım. Dolayısıyla bazı ayrıntılarda değişiklikler olabilir. Nokia'nın buradaki amacı, eski 3310 kullanıcılarını tekrardan geri kazanmak. Böylece 17 yıl sonra yeni bir efsane daha ortaya çıkabilir. İ
Asın bayrakları: Nokia 3310 geri dönüyor!
17 yıldır Nokia 3310 kullanan adam: Çamaşır makinesinde bile yıkandı
0.