Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Neşeli Günler, Eskişehirli seyircisiyle buluştu

HÜSNA KÖŞGER
Abone Ol

Bozüyük Metristepe 2. Sinema Festivali’nde, Yeşilçam’ın klasikleri arasında yer alan Neşeli Günler seyircisiyle buluştu.

Yaz mevsimi birbirinden farklı festivalleri seyircileriyle buluşturmaya devam ediyor. Eskişehir'de düzenlenen Bozuyük Metristepe 2. Sinema Festivali'de bunlardan biri. Festival kapsamında 1978 yılı yapımı Neşeli Günler filmi, seyircisiyle buluştu.

Filmi izleyenler zaman zaman kahkaha tufanı, zaman zaman da duygusal anlar yaşadı. Festival boyunca vatandaşların festival alanına ulaşımı Bozüyük Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sağlanırken, her gün 3 otobüs 19.30 ile 21.00 saatleri arasında belirlenen güzergahlarda görev yapıyor.

Birinci servis Tokiler kalkışlı olarak mezarlık önü, seyir terası, Zafer İlkokulu önü, otogar kavşağı ve Yeşilkent, 2 nolu servis Tekke Mahalle Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önü kalkışlı, Nurettin Sayar Caddesi, Arıklar Caddesi, Bedri Rahmi Caddesi, 15 Temmuz Şehitleri Parkı ve Yeşilkent, 3 nolu servis hattı Ferhat Camii önü kalkışlı belediye önü, Kasımpaşa Camii, Çınar Taksi, Emniyet ve Yeşilkent olarak hizmet veriyor. Bu akşam seyircilerle buluşacak olan film Tatlı Bela olacak.

Festival kapsamında seyirciyle buluşacak olan filmler ve tarihleri şöyle:

2 Ağustos - Av Mevsimi

Av Mevsimi

3 Ağustos - Fetih 1453

Fetih 1453

4 Ağustos - Aile Arasında

Aile Arasında

5 Ağustos - Ayla

Ayla

6 Ağustos - Osman Pazarlama

Osman Pazarlama