Magandalar aileye musallat oldu: Trafikte tartıştıkları kişinin evini basıp annesini darbettiler

CELİL KURŞUN
Abone Ol

İstanbul Ümraniye’de bir yol verme tartışması sonrası başlayan kavga, evin önünde dehşet dolu anlara dönüştü. Tartıştığı sürücünün getirdiği kişiler, Ferdi G.’nin evine gelip camlara vurdu, annesi Günay G.’yi darbetti. Saatler sonra ikinci kez gelen grup, bu kez küçük bir çocuğun gözü önünde Ferdi G.’ye saldırdı. Aile darp raporlarıyla birlikte şikayetçi oldu.

Ümraniye'de motosikletle ilerleyen Ferdi G.'nin yol verme nedeniyle tartıştığı otomobil sürücüsü, bir süre sonra yanına aldığı kişilerle mahalleye gelerek kavgayı sürdürdü. İddiaya göre, Ferdi G.'nin evde olmadığı sırada camlara vuran ve taşkınlık çıkaran sürücü ile arkadaşları bu sırada anne Günay G.'yi darbetti. Günay G. darp raporu alarak şikayetçi olurken, şüphelilerin kadına tokat atması ve ikinci kez gelerek kavga ettikleri anlar görüntülere yansıdı.

Ümraniye

Olay, 1 Eylül Pazartesi günü öğle saatlerinde Cemil Meriç Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, İstiklal Caddesi'nde motosikletle ilerleyen Ferdi G. ve kardeşi, trafikte yol verme meselesinden dolayı otomobil sürücüsüyle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından taraflar ayrıldı.

Ümraniye

Yaşlı kadına tokat attılar

Bir süre sonra otomobil sürücüsü, yanına 3 kişiyi daha alarak Ferdi G.'nin yaşadığı Meram Sokak'taki eve geldi. Grup, camlara vurup bağırarak taşkınlık çıkardı. İddiaya göre, o sırada komşuda olan Ferdi G.'nin annesi Günay G., duyduğu ses üzerine sokağa çıkıp ne olduğunu sorunca şüpheliler tarafından darbedildi. Mahallelinin araya girmesiyle grup olay yerinden uzaklaştı. Anne Günay G., hastaneye giderek darp raporu aldı ve saldırganlardan şikayetçi oldu.

Ümraniye

Çocuğunun gözü önünde salıdırıldı, bıçak çekildi

Olaydan sonra işte olan Ferdi G., çocuklarını almak için eve geldiği sırada kalabalık grup tekrar ortaya çıktı. Ferdi G. iddiaya göre çocuğunun gözü önünde saldırıya uğradı ve bıçakla tehdit edildi. Yaşananlar çevredeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Yaşananları anlatan Ferdi G., "Olay günü arbededen sonra annemin tokatlandığını duydum. Akşam işi kapattıktan sonra eve gelirken, sokağın başında 20-30 kişilik bir grup gördüm. Aralarından geçtikten sonra peşimden küfür ederek koştular. Kapının önünde arabayı çektim, 'Seninle bir işimiz yok' diyerek çağırdılar. Ve 8 yaşındaki çocuğumun yanında bıçak çekip darbettiler. Bıçakla saldırınca komşumuz araya girdi. Bizim maksadımız sadece çocuğu alıp karakola gitmekti. Hem annemi hem beni darbettiler, karakolda şikayetçi olduk. Şikayetimize istinaden ne kamera kayıtları ne de bıçakla saldıran kişinin adını geçirdiler. Şikayetçiyiz, gereğinin yapılmasını istiyoruz" dedi.

Ümraniye

Ferdi G.'nin ağabeyi Ünal G. ise, “Benim yeğenim ve kardeşim motorla giderken yolda tartışma oluyor, arbede yaşanıyor. Olaydan sonra karşı taraf toplanıp buraya annemi darbetmeye geliyorlar, kamera görüntüleriyle sabit. Bu olayda birkaç kişi annemi tokatlıyor. Ondan sonra annem hastane raporları almaya gidiyor. Gelirken de kardeşim Ferdi ve ailesinin önünü kesiyorlar. 15-20 kişiyle evinin sokağına kadar koştura koştura kovalıyorlar. Kardeşimi 8 yaşındaki çocuğunun yanında darbediyorlar, bıçak çekiyorlar" diye konuştu.

İstanbul’da geniş çaplı huzur operasyonu: 413 aranan şüpheli dahil 873 gözaltı
Jurnal.ist