YouTube hizmet şartlarını değiştiriyor: Peki GZT takipçilerini neler bekliyor?

HABER MASASI
Abone Ol

Milyonlarca insanı bir araya toplayıp ortak paydada buluşturan pek çok sosyal mecra, sık sık algoritmasını güncelleyerek daha sağlıklı bir kullanım sunmayı amaçlıyor. YouTube da hizmet şartlarında değişikliğe gidiyor. Hizmet şartlarını 'daha okunabilir' hale getiren YouTube, bu yenilikleri her kullanıcısına gönderdiği bir bildirimle duyurdu. YouTube'un yeni dönemde karşımıza çıkardığı yenilikler gibi, GZT'nin YouTube kanalında da takipçilerini pek çok yenilik bekliyor!

Youtube, 10 Aralık tarihinden itibaren yenileniyor.

Hizmet Şartlarının değişeceğine dair bir bildirim gönderen YouTube, yeni şartları, bilgilerinizin nasıl kullandığı ya da içeriklerin nasıl kullanıldığı hakkında bir değişiklik içermezken, birkaç politikasını daha anlaşılabilir hale getirdiği belirtildi.

Bu şartlar 'Topluluk Kuralları'nın temelini oluşturuyor.

YouTube, yeni nesil yayıncılıktaki güçlü konumu ile televizyonun en büyük rakibi olarak görülüyor.

Yaş sınırı geliyor

YouTube’un yeni politikaları artık bağlantı sağlanan ülkedeki yaş sınırını da gösterecek. Ayrıca eğer kullanıcı reşit sayılmıyorsa YouTube, hizmeti her zaman ebeveyn veya veli izniyle kullanması gerektiği belirtilen bir uyarı da ekledi.

Ayrıca platform, yeni şartlar ile yorumları süresiz olarak kullanma hakkını da kaldırdı. Şirket, hangi durumlarda içeriğin kaldırılması gerekebileceğini net bir şekilde de açıkladı.

GZT takipçilerini YouTube'da nasıl yenilikler bekliyor?

GZT de yeni dönemde bünyesine pek çok yenilik katıyor.

Gitgide büyüyen bir ekiple birbirinden farklı pek çok alanda içerik üreten ve 'yeni nesil yayıncılık' anlayışının Türkiye'deki en etkin karşılığı olan GZT, yeni dönemde pek çok programı bünyesine katmaya hazırlanıyor.

Sevdiğiniz ve görmeye alıştığınız editörlerimizin yanına yeni simaları da ekleyeceğimiz bu yeni dönemde, sizleri çok renkli yeni yayınlar bekliyor.

YouTube, güncellediği hizmet şartlarını kullanıcılara bildirim olarak gönderdi.

GZT'yi YouTube, Instagram,Twitter'dan takip etmeyi ve gelişmelerden haberdar olmak için ise günün her saatinde www.gzt.com'u ziyaret etmeyi unutmayın!