Kokpite hücum etti

HABER MASASI
Abone Ol

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun sürekli skandallarla gündeme gelen karısı Sara Netanyahu, ülke basınında manşetlere tırmanan yeni bir kriz meydana getirdi. Ukrayna'ya resmi bir ziyaret yapan Benyamin Netanyahu'ya eşlik eden Sara Netanyahu, İsrail ulusal havayolları El Al'a ait uçağa bindikleri sırada, pilot kendisini selamlamadığı için sinirlenerek kokpite girmeye çalıştı. Sara Netanyahu'yu güvenlik görevlilerinin güçlükle engellediği kaydedilirken, yapılan yeni anonsla kendisinin adının da anıldığı ve sakinleştirildiği ortaya çıktı.

İsrail tarihinin en sansasyonel başbakan eşi olan Sara Netanyahu, politikaya da müdahale etmesiyle biliniyor.

İsrail'in önemli televizyonlarından Channel 12'nin duyurduğu ve sonrasında ülke gazetelerinin de manşetten verdiği habere göre, Sara Netanyahu'nun bu ani davranışı, uçuş başlamadan hemen önce gerçekleşti. Uçuşun vaktinde ve planlandığı şekilde icra edildiği açıklandı.

Sara Netanyahu, hakkında açılan davalar nedeniyle mahkemeye çıkıyor.

Sara Netanyahu hakkında, devlet imkânlarını özel ihtiyaçları için harcadığı ve emrinde çalışan görevlilere hakaret ederek şiddet uyguladığı gerekçesiyle açılmış davalar bulunuyor. Bayan Netanyahu, geçtiğimiz aylarda, hakkındaki davalar nedeniyle mahkemeye çıkarak ifade vermişti.