Göz kamaştıracak erkek şıklığı!

SKYROAD
Abone Ol

Modern ve şık tasarımları ile gömlekten pantolona, takım elbiseden smokine, ayakkabıdan kravata ve daha birçok ürün seçeneği ile AVVA 2016/17 Kış koleksiyonu ile sezona merhaba diyor…

Yeni sezonda; AVVA erkeği için özel olarak tasarlanan koleksiyondaki parçaların tümünde tasarım, kalite ve şıklık ön planda. Ekose ve kapitoneler sezonun en belirgin trendleri arasında.

Koleksiyonda; AVVA erkeğine özgü rahat ceketleri, yün hırkaları, flanel gömleklerin yanı sıra ağartılmış jean pantolonları ve kapitone derileri bir arada görüyoruz. Kendine özgü genç ruhu yansıtan ürünler bu sezon yine AVVA erkeğinin tutkusu olacak. Inovasyon ürünü olarak üretilen “bio parfume jacket” günün stresini yaşayan erkeğin hoş kokmasını, stresini azaltmasını ve kendini özel hissetmesini sağlıyor. Suit shop ürünler ile kravat ve mendil seçmekte zorlanan erkekleri de düşünen AVVA; hazır oluşturulmuş kombinlerle kolaylık sağlıyor. Fonksiyonel smokin koleksiyonuyla hem toplantılara hem de davetlere katılmanızın rahatlığını sizlere yaşatıyor.

AVVA erkeği bu sezon; yer, mekan ve zaman algısı olmadan günlük, spor veya şık algısını bozmadan her koşulda dikkat çekmeyi başarıyor.