Albayrak Grubu’na ‘Altın Lider Ödülleri’ yarışmasından iki ödül

HABER MASASI
Abone Ol

‘2021 yılı altın liderleri’ nin seçildiği altın lider ödülleri yarışmasında CEO kategorisinde Albayrak Grubu CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat, CHRO kategorisinde ise insan kaynakları koordinatörü Hüseyin Yavuztürk, en beğenilen liderler oldu.

KREA M.I.C.E. tarafından düzenlenen ve katılım şartları, teknolojik alt yapı farklılığı ve kullanılan 35 binden fazla tekil oy sebebi ile “Türkiye’nin En Prestijli Liderlik Ödülleri” arasında edilen; “2021 yılı Altın Lider Ödülleri” yarışmasında Albayrak Grubu’nda 20 yılı CEO olmak üzere, 22 yıla yakın bir süredir çeşitli görevler üstlenen Albayrak Grubu CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat, ve yurtiçi ve yurtdışı tüm İnsan Kaynakları operasyonlarını yöneten Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörü Hüseyin Yavuztürk, en beğenilen liderler arasında yerlerini aldı. 15 binden fazla çalışanıyla inşaat, sanayi, hizmet, lojistik ve medya sektörlerinde 50’ye yakın şirket ve yayın markasıyla, Türkiye ekonomisine katkı vermeye devam eden Albayrak Grubu’nun iki üst düzey yöneticisi “2021 yılının En Beğenilen Liderleri” arasına girmeyi başardı.

Bolat, “yerli ve milli üretim politikasına tam desteğimiz sürüyor”

Ödülle ilgili olarak konuşma yapan Albayrak Grubu CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat, “Aldığımız her ödül, işimize verdiğimiz emeğin karşılık bulduğunu gösteriyor. Albayrak Grubu büyük bir aile, birçok sektörü içinde bulunduran ve farklı dinamikleri barındıran bir yapı. Kurum kültürümüz gereği, hissedarlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, yönetici arkadaşlarımız ve emektar çalışanlarımızla birlikte bir aile ortamı oluşturarak, hem şirketlerimize hem de içinde bulunduğumuz güzel ülkemize ve topluma değer katmayı önceliyoruz. Ayrıca yerli ve milli üretim politikasına da tam desteğimizi sürdürüyoruz” dedi.

Bolat, Albayrak Grubu çatısı altında inşaat, sanayi, hizmet, lojistik ve medya sektörlerinde şirketlerin mevcut olduğunu, hem ülke topraklarının birçok şehrine, hem de ülke sınırları dışına taşan çalışmalarla insanı ve üretimi odak noktası yaptıklarını belirtiyor. Bu topraklarda ve ulaşabildikleri coğrafyalarda üretimi destekleyerek, başta ülke ekonomisine katkı sağlama, aynı zamanda da insana yatırım yapma arzusunda olduklarını belirten Bolat, bu ödülü tüm Albayrak Grubu yönetimi ve çalışanlarının ortak emeklerinin bir karşılığı olarak aldığını sözlerine eklendi.

Yavuztürk “İnsanı bir kaynak olarak değil, kıymet olarak görüyoruz”

Hüseyin Yavuztürk.

Albayrak Grubu İnsan Kaynakları Koordinatörü Hüseyin Yavuztürk, “Aldığımız ödülün arkasında hiç şüphesiz insanı bir kaynak değil, kıymet olarak gören düşüncenin çabaları yer almaktadır. Biz değişime ayak uydurmak yerine, dönüşümün öncüsü olabilmek için çalışıyoruz” dedi.

Çalışma arkadaşlarının iş hayatını kolaylaştırmak, kurum kültürünü tüm paydaşlara aşılamak ve birlikte uygulamak için sürekli çalıştıklarını ve yenilikçi projeler üretmeye gayret gösterdiklerini belirten Yazvuztürk, “İnsan kıymetini etkin kullanabilmek, değişimin öncüsü olmak, iş süreçleriyle ilgili gelecek trendlerini proaktif yaklaşımla önceden analiz edebilmek için, Grubumuzu ve çalışma arkadaşlarımızı geleceğe hazırlıyoruz” şeklinde konuşu.