Adem Büyük’ün kaburgası kırıldı

HABER MASASI
Abone Ol

Bolu’da, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, antrenman sırasında göğsünün üzerine düşen Adem Büyük’ün kaburga kemiğinin kırıldığını söyledi.

Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Spor Toto Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un tecrübeli santrforu Adem Büyük’ün antrenman sırasında göğsünün üzerine düşerek sakatlandığı bildirildi.

1 Temmuz’da Bolu’da kamp çalışmalarının ilk etabına başlayan Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve sporcuların fiziksel anlamda sezon içerisinde bir sıkıntı yaşamaması için bu çalışmaları yapmaları gerektiğini belirterek, tecrübeli golcünün sakatlığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

  • “Şu ana kadar Adem’in dışında herhangi bir aksilik yaşamadık. Adem, dün antrenmanın bir bölümünde göğüs kafesinin üzerine düştü. Aldığımız sonuca göre ufak bir kırık oluştu. İyileşme süresini doktorlar 3 hafta ile 6 hafta arasında veriyorlar. Bizim için bir şanssızlıktı. Çünkü önemli bir oyuncu Adem. Umarım en kısa zamanda iyileşir ve tekrar antrenmanlarına başlar.”
0.