Allerdyce, Cenk Tosun'u oynatmama nedenini açıkladı

EMİR İHSAN YAREN
Abone Ol

Crystal Palace karşısında Everton'ın ilk 11'inde yer bulamayan Cenk Tosun'un neden oynamadığını, teknik direktörü Sam Allerdyce açıkladı. Allerdyce'ın milli yıldızı 11'e almama gerekçesi ise, hem Everton hem de Beşiktaş taraftarını şoke etti.

Everton hafta sonunda Crystal Palace'ı 3-1 yenerken Cenk Tosun yine yedek beklemişti. Maçtan önce milli futbolcunun oynamasını bekleyen Everton taraftarları oyuncuyu ilk 11'de göremeyince şaşkına dönmüştü. Ancak Everton maçı kazanıp Niasse de gol atınca tepkiler büyümemişti.

Sam Allardyce basın mensuplarının soruları üzerine neden Cenk Tosun'a forma şansı vermediğini açıkladı.

Cengiz Ünder, yıllar sonra bir ilki başardı!
Spor

LiverpoolEcho'da yer alan habere göre Allardyce, Cenk Tosun'un Premier Lig için yeterli fizik kalitesine sahip olmadığını ve zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Cedi’li Cleveland, Boston’ı deplasmanda devirdi!
Spor

'Big Sam' lakaplı tecrübeli hoca, Crystal Palace maçında sakatlıklar nedeniyle Cenk Tosun'u oyuna alamadığını da belirtti. Cenk Tosun için başka planları olduğunu söyleyen Allardyce, "Everton ligde kalmayı garantiledikten sonra Cenk Tosun'a daha çok şans vermeyi planlıyorum" şeklinde konuştu.

Allardyce'ın bu açıklamaları İngiliz basınında ses getirdi. Görünen o ki Cenk Tosun'u bir süre daha ilk 11'de göremeyeceğiz.

0.