Alper Potuk'tan isyan: Ayağıma bilerek bastılar

ANIL KARAKUŞ
Abone Ol

Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalar yapan Alper Potuk, maç içerisinde ayağına kasti bir şekilde basıldığını söyleyerek isyan etti.

Spor Toto Süper Lig’de 19. haftanın en önemli maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi.

Rıza Çalımbay yönetiminde çıktığı son 9 maçta mağlup olmayan Trabzonspor, kendi sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Alper Potuk, maç içerisinde ayağına kasti bir şekilde basıldığını söyleyerek isyan etti.

İşte Alper Potuk'un maç sonu yaptığı açıklamalar:

  • "Buraya kazanmaya gelmiştik. Maçın basından yediğimiz gole kadar da bunu hissettirdik. Daha sonrasında golü bulabilmek için serseri ataklar yaptık. Bu deplasman önemliydi. Kazanamadığımız için üzgünüz. Buradan kazanarak ayrılmak istiyorduk.
  • Anlamadığım şekilde topu her aldığımda kasti olarak tekmeler yedim. Mücadelenin içinde basabilirsin. 1-2 defa olabilir ama her topta arkadan basmak kabul edilebilir bir şey değil. Hakemlerle ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Görmemiş olabilir. Topu her aldığımda rakip takım arkadan kasti tekmeler atıyordu."

Taraftar isteyince Jose Sosa'yı oyuna aldı
Spor