Aziz Yıldırım küplere bindi! Yıldırım'dan Uslu'ya şok sözler

ASLI BAYRAM YILMAZ
Abone Ol

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp genel sekreteri Mahmut Uslu'ya sinirlendi.

Aziz Yıldırım, haziran ayında gerçekleşecek seçim öncesinde adaylığını resmen açıkladı. Basın tolantısı sırasında Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'da konuşmak istedi. Ancak Yıldırım buna "Ne konuşuyorsun? Gel buraya otur" sözleriyle tepki gösterdi.

Aziz Yıldırım uzun yıllardır yol arkadaşlığı yaptığı Mahmut Uslu'ya kızdı.

"Yetiştirme taraftar" sözüyle taraftarın tepkisini çeken Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın sözcüsü Mahmut Uslu'nun başkan Aziz Yıldırım’ın yeniden başkan adayı olduğu toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bunu gören Yıldırım'ın ise Uslu'ya tepki gösterdiği ifade edildi.

"Gel şuraya otur!"

Yıldırım, “Çok konuşuyorsun Mahmut. Yapma bunları” diyerek çıkıştı.

Güneş'te yer alan habere göre Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu’nun demeç verdiği sırada “Mahmut ne konuşuyorsun? Gel şuraya otur” diyerek çıkıştı. Bunu üzerine konuşmasını kesen Uslu, Aziz Yıldırım’ın yanına giderek yerine oturdu.

Oldukça sinirlendiği belirtilen Yıldırım'ın daha sonra Uslu’ya dönerek, “Sana konuşma demiyor muyum? Ne konuşuyorsun?” dediği aktarıldı.

"Çok konuşuyorsun Mahmut"

Mahmut Uslu yaptığı sert açıklamalarla tanınıyorum.

Olay sonrası kızardığı ifade edilen Uslu da, “Yeni yönetimde olup olmayacağımı sordular başkanım” diyerek Yıldırım’a cevap verse de başkan, “Çok konuşuyorsun Mahmut. Yapma bunları” diyerek çıkıştı. Olay sonrası Uslu'nun moralinin bozulduğu ifade edildi.

Aziz Yıldırım, asbaşkan Şekip Mosturoğlu’nun da açıklamalarını uzatmasına sinirlendi. Bir kulüp çalışanını yanına çağıran Yıldırım, Mosturoğlu’nun demecini kısa kesmesinin talimatını verdi.