Beşiktaş'a güven tam: "Lyon'u geçerse kupayı alır"

HABER MASASI
Abone Ol

Kura çekiminin ardından ilk iddialı yorum geldi.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lyon ile eşleşen Beşiktaş'ta yarı final, final ve hatta kupa umutları şimdiden yeşerdi.

Kura çekiminin ardından NTV Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Güntekin Onay, siyah beyazlı ekibin Fransız rakibini elemesi halinde kupayı kazanabileceğini söyledi.

Lyon'un şu an için oldukça formda olduğunun da altını çizen Onay, “Maç yarın oynansa Beşiktaş'ın şansı yok derim. Ancak Nisan'da belli olmaz” ifadelerini kullandı.

Fransız temsilcisinin gücüne dikkat çeken Onay ayrıca, “Roma'ya bile 4 gol atmış bir takımdan bahsediyoruz. Manchester United ile eşleşseler yine favori olurlar” şeklinde konuştu.


0. Güntekin Onay'ın yorumlarından satır başları şu şekilde;
“Umut ve hayal tacirliği yapmayalım. Fransa'daki maç çok zor olacak. Beşiktaş'ın oturaklı bir takım olması büyük avantaj. Lyon ise şu an çok formda. Maç yarın oynansa Beşiktaş'ın şansı yok diyebilirim. Allah'tan deplasman performansları çok iyi değil. Kırılganlık gösterebiliyorlar. Daha makul bir kura çekilebilirdi ancak enseyi de karartmamak lazım. Beşiktaş'ın anahtarı pas oyunu olmalı. Kendi kültürünü sahaya yansıtmalı ve Lyon'u ceza sahasından uzak tutmalı. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon'u geçerse her şey olabilir, kupayı da kazanabilir"