Bileti kesildi, istenmiyor: Whatsapp grubundan bile attılar

HABER MASASI
Abone Ol

Takımdan gitmek için can atan yıldız oyuncunun bileti takım arkadaşlarını tarafından kesildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United ile yol ayrımına gelen Dimitri Payet için sıcak saatler yaşanıyor.

Marsilya'ya dönmek için kendi çapraz bağlarını koparacağını dahi söyleyen Fransız yıldız, arabasına tuğlalı saldırı yapılmasının ardından şimdi de takımdan soyutlandı. Dimitri Payet'nin tavırlarına sinirlenen takım arkadaşları, tepki göstermek amacıyla 29 yaşındaki futbolcuyu takımın Whatsapp grubundan attılar.


The West Ham Way isimli radyo programında servis edilen habere göre; Mark Noble ve James Collins, Dimitri Payet'nin artık takımın bir parçası olmadığı yönünde mesajlar attılar. Bunun üzerine grup yöneticisi Pedro Obiang da Fransız oyuncuyu gruptan çıkardı.


Öte yandan ismi açıklanmayan bir kulüp yetkilisi de durumu doğruladı. Adı gizli tutulan yetkili, “Takım olarak bir yemeğe gitmek için grupta konuşuyorlardı. Sonra içlerinden biri, Payet'e 'sen gelme, senin gelmeni istemiyoruz' dedi. Sonra da grup yöneticisi Obiang, 'Payet, artık istenmiyorsun. Buraya ait değilsin. Seni gruptan çıkarıyorum' dedi” ifadelerini kullandı.



West Ham United forması altında bu sezon 17 lig maçına çıkan Payet, takımına 2 gol ve 6 asistlik katkı sağladı. 19 ve 20 milyon sterlinlik olmak üzere iki teklifi reddedilen Marsilya'nın 25 milyon sterlinlik üçüncü bir teklifle bir kez daha Slaven Bilic'in kapısını çalması bekleniyor.