Canlı yayında sürpriz: "Sezon sonunda gidiyor"

HABER MASASI
Abone Ol

Fenerbahçe cephesinde beklenmedik gelişme...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Moussa Sow hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı.

Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe Muhabiri Ahmet Ercanlar, gazeteden canlı yayınlanan Periscope programında Senegalli oyuncu ile gelecek sezon yola devam edilmeme ihtimali olduğunu belirtti.

Moussa Sow ile sezon sonunda yolların ayrılabileceğini söyleyen Ercanlar, “Fenerbahçe'nin gelecek sezon Moussa Sow ile devam etmeme ihtimali var. Bu yönde bir bilgi geldi ve hissiyatım da bu şekilde. Gitme ihtimali var" ifadelerini kullandı.

Ahmet Ercanlar ayrıca, deneyimli oyuncunun sarı lacivertli takıma geri döndükten sonra istenilen fizik seviyesine ulaşamadığının altını çizdi ve söz konusu kararın gerekçelerinden birinin de bu olduğunun sinyallerini verdi.

Sezon başında Al Ahli'den Fenerbahçe'ye kiralık olarak dönen Moussa Sow, forma giydiği 26 resmi maçta 11 gol ve 2 asiste imza attı. 31 yaşındaki golcünün Al Ahli ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.



0. Ahmet Ercanlar’ın açıklamalarının tamamı şu şekilde;
"Fenerbahçe'de Moussa Sow ile devam edilmeyeceği yönünde bir bilgi geldi. Hissiyatım da bu yönde. Fiziksel olarak da istenilen seviyede değil. Fenerbahçe'ye döndükten sonra istenilen seviyeye çıkamadı. Herkes tam tersi bir durum bekliyordu ancak planlamada yer almayacak gibi duruyor. Gitme ihtimali var. Sürpriz bir gelişme”